Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Selam.Olay kahramanı kız arkadaşımın laptop u.Isınmadan sürekli kapanıyordu ama daha önce hiç böyle bir uyarı vermemişti.Şimdilerde laptop açılırken c sürücüsü denetleme yapılacak.Bunu geçmek için 10sn içerisinde bir tuşa basın yazısı çıkıyor.10 sn den geriye saymaya başlıyor ama hiçbir tuş çalışmıyor sanki.Bluetooth tuşuna falan bile bastım ışık yanıyor sönüyor ama kabul etmiyor hani zorla yapacağım diyor sanki.Neyse 1 e varıyor sonunda ama o zamanda takılıyor laptop.Ekran değişmiyor oradaki saniye 1 de takılı kalıyor bekliyoruz bekliyoruz bir heyecan yok.Çok ilginç bir şekilde sonlara doğru 3 4 sn kala laptop u şarjdan çekince 1 e varıyor bir iki sn daha bekliyor sonra laptop normal açılıyor.Nasıl birşey ben anlamadım pek ama her defa açmakta daha da zorlandığımız için ivedi bir şekilde çözüm bulmaya çalışıyorum.Herhangi bir fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Notebook'un altında harddisk için ayrılan bölümü aç. Harddiski çıkar ve tekrar tak. Bazen sallantıdan dolayı portlarından kayabiliyor. Taktıktan sonra tekrar, windowsu komut istemiyle güvenli modda başlat. En minimal yüklemeyi yapacaktır. Yine de aynı şeyi yaparsa Disk içinde windows için önemli dll dosyalarından birisi corrupt olmuş demektir ki zaten bu dosyadan dolayı Checkdisk çalışıyordur. Yapılabilecek en temiz işlem windows'u yeniden yüklemektir. Eğer windows'u tekrar yükleyemem diyorsan, çıkardığın harddisk serial ata ise kendi makinene bağla ve checkdisk yapmasına izin ver. Düzelirse ne ala. Bilmiyorum belki arkadaşların ekleyebileceği birşey vardır. Ama aklıma başka birşey gelmiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Saol hard disk i takıp çıkartmayı deneyeyim.Arada açılıp arada açılmamasını da anlamadım.Şarjdan çekince son saniyelere doğru açılıyor ne kadar garip.Varsa başka bir çözüm önerisi olan bekliyorum.Bu akşam yatana kadar kapatmayacağım laptop u.Kapadıktan sonra toplu denerim artık.Açması çünkü hakkaten problem oluyor ve zorla kapatmanın da zarar vermesinden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar