Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 En büyük fantazim bu "Evde hırsız yakalamak" ama olmuyo bi türlü be.. ama biraz dayanıklı bişey olmalı yoksa ölür başımıza kalır hakkaten. Önce İguanayı üstne fırlatırım (summon monster gibin).Sonra sen de iaito , boken , wakizashi ben diyim elektroşok , tüplü tabanca , dalgıç bıçağı (tusa =) ). Herifte tabanca olmadığı sürece sorun yok. Tabi bide uyanamazsak gelip sprey sıkıyolarmış işte o zaman hiç kalkamıyosun.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben dövüş sporlarının panik anında uygulanabileceinden emin deilim..ztn sokak kavgasıda öle teknikli bi dövüşe benzemio hiç adam 2tane yumruu koyduu zaman malesef daılıosun..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Beter olsun herif.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Jarlaxle, 15 Ağustos 2004 22:21 tarihinde demiş ki: En büyük fantazim bu "Evde hırsız yakalamak" ama olmuyo bi türlü be.. kapıyı açık bırak..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kendi çabasıyla girmeli , yoksa amaç birine saldırma olsa gece 3 te 4 te ara sokaklara giderim , bela bulmak kolay.ava giden avlanır hesabı ben iş üstünde biyerleri karıştırıken yakalamak istiyorum o an zaten bağırsan bile herif korkudan zıplar.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Jarlaxle, 15 Ağustos 2004 22:21 tarihinde demiş ki: En büyük fantazim bu "Evde hırsız yakalamak" ama olmuyo bi türlü be.. ama biraz dayanıklı bişey olmalı yoksa ölür başımıza kalır hakkaten. Önce İguanayı üstne fırlatırım (summon monster gibin).Sonra sen de iaito , boken , wakizashi ben diyim elektroşok , tüplü tabanca , dalgıç bıçağı (tusa =) ). Herifte tabanca olmadığı sürece sorun yok. Tabi bide uyanamazsak gelip sprey sıkıyolarmış işte o zaman hiç kalkamıyosun. kendini ne zannediyosunki ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: mADmaXimus, 15 Ağustos 2004 22:11 tarihinde demiş ki: bunlar yalan hiç meşru mudafadan kurtulan birini gormedim hafifletici sepetler getirirdik ;) said: Vodan, 15 Ağustos 2004 22:12 tarihinde demiş ki: Hırsız bıçakladığı adamdan daha fazla rapor alırsa suçlu duruma düşebiliyosun bıçaklamış direkt olarak canına kastetmiş olmasına rağğmen. bu da bizim adalet sistemimizin ne kadar salak olduğunu gösteriyor.. hırsız evine girdiğinde hem ölüm ihtimalin var hem de hapis yatma ihtimalin var.. çok ilginç bir durum..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 esası kurusıkı çok saçma bir olay hem zor durumda kalınca bi pok yapamıyorsun hemde kendini zor duruma sokuyorsun:) en güzeli tazer, sg(sentry gun, tüfek kabzası vs.. esası en iyisi tüfek almak gerçek adam gelince kabza ile geçirmek baktın adam silah çekti film şeridi geçiyor gözünden sıkıcan kurusıkıda çok fena adam silah çekti aman abi kurusıkı bu böhüüüü diyemeden güm[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 lafa bak ne demek ne zannediyosun? sen napıcaksın , yorganın altında senin odana gelmesin diye dua mı ediceksin.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Proxa, 15 Ağustos 2004 22:30 tarihinde demiş ki: kendini ne zannediyosunki ? yanlış hatırlamıyorsam iaido kursuna gitmiş biri o. katana felan kullanıyor. eh tabii ankarada öyle şeyler yok, kenshin animesi olmasa haberimiz de olmazdı.. anca basketbol voleybol felan :-P[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ankarda var arkadaşım gidiyor kendoya :))[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Ağustos 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 valla şuan havalı tüfekte yok evde anca flame thrower olarka kullanılıcak yanıcı cisimler var bende öyle bir olay olsa adam kapıyı zorlasa direk benzin dökerdim şu postal hesabı:P girince kıllanır tabi o ayrı[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Chemical, 15 Ağustos 2004 22:35 tarihinde demiş ki: sentry gun hatta team fortress'deki gibi, kapı açıldığı an kafasına ateş etmeye başlasın di mi :-P ne bu ya, ev mi askeri üs mü?[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ehueh ya ben bütün hırgız topiclerine sg diyorum birisi böyle cevap veriyor:) sgler gerçekten yapılmış şeylerdir eve alırsın ama seni vurmamasını nasıl sağlarsın bilemem ama hareket eden her cisime ateş eden makineler yapılalı çoook oluyor kapıya koyup 180 derece çevirme tuşları falan ile kapıda hareket eden yada ısı yayan cisimleri mermi manyaa yapması fena olmaz hani yada kapıda bi kart sistemi olur kartı takınca disable olur falan:) nehehehe[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Jarlaxle, 15 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki: kendi çabasıyla girmeli , yoksa amaç birine saldırma olsa gece 3 te 4 te ara sokaklara giderim , bela bulmak kolay.ava giden avlanır hesabı ben iş üstünde biyerleri karıştırıken yakalamak istiyorum o an zaten bağırsan bile herif korkudan zıplar. lol eminim adami gorunce hiaa nerde iguanam dersin ole bi panik oluyoki insan benim evde bayagi bi kapi tikirtilanmi$ti kendimi kaybediyodum be[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Chemical, 15 Ağustos 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ehueh ya ben bütün hırgız topiclerine sg diyorum birisi böyle cevap veriyor:) sgler gerçekten yapılmış şeylerdir eve alırsın ama seni vurmamasını nasıl sağlarsın bilemem ama hareket eden her cisime ateş eden makineler yapılalı çoook oluyor kapıya koyup 180 derece çevirme tuşları falan ile kapıda hareket eden yada ısı yayan cisimleri mermi manyaa yapması fena olmaz hani yada kapıda bi kart sistemi olur kartı takınca disable olur falan:) nehehehe hem böylece seni değil sentry gun'ı hapse atarlar dimi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kimin kurduu üstüne mause getirince yazıyo bikerem[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya adam spysa *!hayatında sadece bir kere team fortress oynadığı ne kadarda bellidir*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sg'ye gerek yok alarm takın yeter..zira apartmanı değil tüm mahalleyi ayağa kaldırıcak kadar ses çıkaranlar var..adam ya korkudan kaçar ya da linç edilir ona kalmış artık.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Chemical, 15 Ağustos 2004 22:41 tarihinde demiş ki: sgler gerçekten yapılmış şeylerdir yapma ya, bilmiyordum ben :-P tfc olayı işin gırgırı da, altta demişim zaten, ev burası ya, askeri üs felan değil, ne işine yarıycak sentry?[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Ağustos 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 öhenn ya adam engineerse ve sgyi yeşil ışınık atıp notice etmeden patlatırsa?[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 çok büyük risk almışsın, kafaya darbe adam öldürmeye teşebbüstür, adam bayılmayıp ölseydi veya tam hastanelik olsaydı, beyin kanaması falan, büyük ihtimalle sen de tutuklanırdın. bence en mantıklısı kapı deliğinden adamın tipine bakıp, sonra napıyorsun orda diyip, kaçırtıp sonra polisi aramak olurdu.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Ardeth, 15 Ağustos 2004 22:48 tarihinde demiş ki: ya adam spysa o zaman anti-spy bone hizmetinizde efem :-P (hazır doggy yokken atıp tutar) ben var ya, ben süper anti-spy'imdır, tfc'de elimden spy kaçmaz, böyle tüm spyları tek tek yakalarım.. said: Chemical, 15 Ağustos 2004 22:53 tarihinde demiş ki: öhenn ya adam engineerse ve sgyi yeşil ışınık atıp notice etmeden patlatırsa? yeşil ışınık değil bomba o bi kerem. hadi spyları deşerim de, sentryi bir bombayla yokedecek kadar başarılı engineerlara karşı birşey yapamam ben çekiliyorum efem...[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 adam kapıyı acmış lol ne kapı deliği direk geçir azını yüzünü kır acımaa.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence riske girmiş ama doğru yapmış. bu şerefsizleri korkutup kaçırırsın sonra giderler başkasının evini soyarlar. polise teslim edecen ki hırsızlığa teşebbüsten yatsınlar, akıllansınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar