Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Jack Daniels 70cl için 50 100 için 70 lira

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi atla gel kibrisa misafirim ol doldurayim sana kuveti jack'le absolut'la 60-70TL al biletini mis gibi 1 ay onceden, valla bizim burdaki marketlerdeki fiyatlari gorsen hungur hungur aglarsin yani, eve donmeden once kampanya vardi kutulu 4 adet 70cl absolut 62TL idi... ama bende para namina hic bisiy mevcut degildi...
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

ben de yardimci olmak isterdim ama freeshop limitini giren yolcu icin 1 siseye indirdiler o sebeple sıkıntı oluyor

bu ne zaman oldu ? zira daha 2 hafta önce 2 şişeyle geldi arkadaş ? ben de 3. yü zorlamayı düşünüodum :S
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

pascalnouman said:

ben de yardimci olmak isterdim ama freeshop limitini giren yolcu icin 1 siseye indirdiler o sebeple sıkıntı oluyor

bu ne zaman oldu ? zira daha 2 hafta önce 2 şişeyle geldi arkadaş ? ben de 3. yü zorlamayı düşünüodum :S

düşük alkollü içkilerde öyle.

yada geldiğiniz ülkedede ucuzsa içki fiyatları çantanıza doldurun 3-4 şişe bagaja verin. türkiyeye girişte kontrol yok...
Mesaj tarihi:
offf dun aksam eve gittim bi de ne goruiiim
tertemiz 1 lt jack :D karim getirtmis bole offf cicek gibi ATU torpasinda :P

bayramda ne ezicem onu varya bole kutur kutur.. ohh misss.. :D
Mesaj tarihi:
LuNiZ said:

offf dun aksam eve gittim bi de ne goruiiim
tertemiz 1 lt jack :D karim getirtmis bole offf cicek gibi ATU torpasinda :P

bayramda ne ezicem onu varya bole kutur kutur.. ohh misss.. :D

yemin ediyorum sapıksınız ha.
Mesaj tarihi:
elesso said:

yada geldiğiniz ülkedede ucuzsa içki fiyatları çantanıza doldurun 3-4 şişe bagaja verin. türkiyeye girişte kontrol yok...

VS.

pascalnouman said:

havaalanında unutun zaten de karayolu ile bi ihtimal yedirme imkanınız var yolcu salonunda tanıdık varsa

and the winner is ?

bir de şeyi sorayım, kaç karton sigara sokabilioduk max? 2 miydi ?
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

havaalanında unutun zaten de karayolu ile bi ihtimal yedirme imkanınız var yolcu salonunda tanıdık varsa

yoo biz çantalarda 6-7 şişe içki soktuk
hemde 6 kişi
toplam 40 şişeye yakın.
bagaja verdik sonra aldık
bakan eden yok
Mesaj tarihi:
cambazct said:

hava alanlarındada gelen yolcuların alandan çıkarken eşyaları son 1 kez x-ray den geçiriliyo, tespit edilen fazla şişeleri karton sigaraları topluyolar sanırım...

ben rastlamadım :/

ahl'de direk pasaportunu gösterip çıkıyosun
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Geçen gün arkadaş döndüğünde freeshop'tan aradı, ne içki istiyordun diye sordu, 1 lt jack'i kaptı bana, 50 liraya halletmiş oldum.

Darısı başınıza.
  • Yeni Oluştur...