cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi atla gel kibrisa misafirim ol doldurayim sana kuveti jack'le absolut'la 60-70TL al biletini mis gibi 1 ay onceden, valla bizim burdaki marketlerdeki fiyatlari gorsen hungur hungur aglarsin yani, eve donmeden once kampanya vardi kutulu 4 adet 70cl absolut 62TL idi... ama bende para namina hic bisiy mevcut degildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oha arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hafif geldi bende fiyatı duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Kıbrıstaki freeshopta ikili yeni rakı bile 20 lira. O nebze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 pascalnouman said: ben de yardimci olmak isterdim ama freeshop limitini giren yolcu icin 1 siseye indirdiler o sebeple sıkıntı oluyor bu ne zaman oldu ? zira daha 2 hafta önce 2 şişeyle geldi arkadaş ? ben de 3. yü zorlamayı düşünüodum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Giderken alıp valıze koyma durumları olmuyormu ? Donustede hakkını alırsın ? Valiz aranmadıkca sorun olmaz heralde dımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: pascalnouman said: ben de yardimci olmak isterdim ama freeshop limitini giren yolcu icin 1 siseye indirdiler o sebeple sıkıntı oluyor bu ne zaman oldu ? zira daha 2 hafta önce 2 şişeyle geldi arkadaş ? ben de 3. yü zorlamayı düşünüodum :S düşük alkollü içkilerde öyle. yada geldiğiniz ülkedede ucuzsa içki fiyatları çantanıza doldurun 3-4 şişe bagaja verin. türkiyeye girişte kontrol yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 offf dun aksam eve gittim bi de ne goruiiim tertemiz 1 lt jack :D karim getirtmis bole offf cicek gibi ATU torpasinda :P bayramda ne ezicem onu varya bole kutur kutur.. ohh misss.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 LuNiZ said: offf dun aksam eve gittim bi de ne goruiiim tertemiz 1 lt jack :D karim getirtmis bole offf cicek gibi ATU torpasinda :P bayramda ne ezicem onu varya bole kutur kutur.. ohh misss.. :D yemin ediyorum sapıksınız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 stuttgart'a gidicek varsa yakın zamanda 12 yıllık glenfiddich malt 24,5 euro... market fiyatı 130-150 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gecen sene basladı uygulama o vakit kapıkulede calistigim icin sallamıyorum da isteyen resmi gazateye de bakabilir resmen yıkılmıstım ben de her hafta 1 absolut aldırıyordum ayda 1 e dusmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hava alanlarındada gelen yolcuların alandan çıkarken eşyaları son 1 kez x-ray den geçiriliyo, tespit edilen fazla şişeleri karton sigaraları topluyolar sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 havaalanında unutun zaten de karayolu ile bi ihtimal yedirme imkanınız var yolcu salonunda tanıdık varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 elesso said: yada geldiğiniz ülkedede ucuzsa içki fiyatları çantanıza doldurun 3-4 şişe bagaja verin. türkiyeye girişte kontrol yok... VS. pascalnouman said: havaalanında unutun zaten de karayolu ile bi ihtimal yedirme imkanınız var yolcu salonunda tanıdık varsa and the winner is ? bir de şeyi sorayım, kaç karton sigara sokabilioduk max? 2 miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 3 karton sigara 2 şişe içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 pascalnouman said: havaalanında unutun zaten de karayolu ile bi ihtimal yedirme imkanınız var yolcu salonunda tanıdık varsa yoo biz çantalarda 6-7 şişe içki soktuk hemde 6 kişi toplam 40 şişeye yakın. bagaja verdik sonra aldık bakan eden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Esenboğada mı oldu bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 cambazct said: hava alanlarındada gelen yolcuların alandan çıkarken eşyaları son 1 kez x-ray den geçiriliyo, tespit edilen fazla şişeleri karton sigaraları topluyolar sanırım... ben rastlamadım :/ ahl'de direk pasaportunu gösterip çıkıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Goering said: stuttgart'a gidicek varsa yakın zamanda 12 yıllık glenfiddich malt 24,5 euro... market fiyatı 130-150 lira hannover'da da böyle midir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 cambazct said: Esenboğada mı oldu bu olay ? istanbul atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Geçen gün arkadaş döndüğünde freeshop'tan aradı, ne içki istiyordun diye sordu, 1 lt jack'i kaptı bana, 50 liraya halletmiş oldum. Darısı başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sen bi jacki gecen 1.5 ayda alana kadar ne jackler içildi haberin var mı eheheooy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 icki gecer her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 elinde jack veya chivas olan varsa alabilirim freeshop fiyatından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar