Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesela siteden Michael Moorcock'u şeçeyim, sitede bana Moorcock'un her yeni hardcoverı, tradei massmarketi çıktığında bir e-mail atsın istiyorum. Var mı böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 yoksa da haber ver açalım öyle bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Yoksa ve açılırsa iyi reklam geliri olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 www.kitapyurdu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bulamadım orada öyle bir şey ben. Hep okuduğum kitapların %70'i Türkçe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kitapyurdu ve idefixten hep geliyor bana yeni cikan kitaplar email ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kitapyurdu'nda seçtiğin kategoriye dair yeni çıkanlar istersen mail olarak geliyor da %95 Türçe yayınları satan bir site sana pek gitmez heralde bu durumda. Bana kitap satan tüm siteler bunu yapabilirmiş/yapması zorunluymuş gibi geliyor valla yerli yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar