forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 lezzet&fiyat&performansı iyi yer
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sabahattinin yeri vardı. ünlüdür. güzeldir. pahalı değildir. 2-3 yere de açtı sanırım. dağdaki ilk olanı. bi de tünelin girişine yada çıkışına açtı karşılıklı yanlış hatırlamıyorsam.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 burası alışveriş merkezindeydi ama kütük kullanarak orman havası vermişler konsept olarak
balon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kaynaşlı'da mı dağda mı bu ? İsmail'in yerine kıyasen nasıldır bir de ? Duruyor heralde İsmail hala orada ?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ramazan ramazan açmayın şöyle topiklerlan
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ne zaman gecsek ismail'in yerinde dururduk son bir kac yildir gidemedim
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yıllarını boluda harcamış biri olarak şunu söyleyebilirim; hepsi gereğinden fazla abartılmış yerler.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 balon said: kaynaşlı'da mı dağda mı bu ? İsmail'in yerine kıyasen nasıldır bir de ? Duruyor heralde İsmail hala orada ? İsmailin yeri babamın arkadaşı olsada sabahattinin yeri daha iyi diyorum ben sdf Gerçi yeni açtığı karşılıklı olanları bilmiyorum ben ilk halini biliyorum. Küçücük bi yerdi eti falan kaliteliydi sonradan büyüdü böyle ^_^
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 başlıktaki yer acitydeki yemek yerinin ismi bolu dağı mı kaldı tunelden önce-sonra şekli şemalı düzgün yerlerin hepsi aynı yeter ki pişirdikleri taze olsun.
Öne çıkan mesajlar