axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hamsilipilav said: GELİN PAZARLIĞA TUTUŞALIM SAKALIM VE GÖBEĞİM AŞKINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Qualance said: o zaman, altına don giyip giymemesine bağlı don yok ise dediğin gibi rahattır herhalde (tu) dağa çıkmıyor ya da ata binmiyorsam don giymiyorum. bitlisli kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 esnaf işi yürek işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 En son ne kadar olur diye sorar, israr etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dasaaa said: ahanda unlu munlu kiltli iskoç pazarlık konusu nasıl bu resme geldi çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 liseli etek muhabbetine nsıl geldi konu lan? yönlendiriyosun buraya bi de burda tartışalım diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 her zamanki gibi copry'nin suçu elbette. http://forum.paticik.com/read.php?20,5026568,page=6#msg-6369024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oradan itibaren okuyunca biraz anlam kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 hadi len gene senin sucun dasaaa said: ben de üstümü çıkartıp veriyorum mesela. olmazsa formaları değiştiriyoruz o da olmadı üstündekileri alıyorum. değişiklik olsun işte. çok biliyorum alışverişe tişörtle gidip gömlekle döndüğümü işin içine tekstili sen sokmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 üstü kalsın diyince sen ne anlıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ortadan kes altını bana ver üstünü naparsan yap 50-50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar