dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 cemss said: of oruç tutan insanlar bu sıcakta insalıktan cıkıcak abi korkuyorum. ehuhuaahha bu cidden olacak ama.. gerçi kimisi belli olayları sinirlenmeye kılıf olarak kullanıyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 dasaaa said: cemss said: of oruç tutan insanlar bu sıcakta insalıktan cıkıcak abi korkuyorum. ehuhuaahha bu cidden olacak ama.. gerçi kimisi belli olayları sinirlenmeye kılıf olarak kullanıyor tabii insanlar zaten bazı acıklarını kapatmak için hep kılıf uydururlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi aç olduğumda somurtuyorum bende ama millete dert yapmam yani. ayrıca sıcak oluncada insan yapış yapış oluyor, sinirlenip, gerilebiliyor ama hiç bir zaman kavga için sebep etmem bunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sıcakta hayat enerjim emildiği için kavga edicek dahi halim kalmıyor , insanlar nasıl asabi olucak gücü buluyorlar onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben böyle sıcak görmedim abi, sabah bi dus aldım, sonra dışarı çıktım 2 saat sonra ter içinde kalıp gelip bi daha dus aldım, iş görüşmesine çağırmışlardı birazda o yüzden, şimdi yine ter içindeyim eve gidince tekrar giricem dusa. Hayatımda hatırlamıyorum 3 defa dus aldıgımı. Bu ne abiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Olm şey yapmak lazım havadaki nemi bi şekilde toplayıp bu sıvıyla duş alabilmek lazım gün içinde. Ov ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 soulberry said: bugün biriyle kavga etmek zorunda kaldım bu sebenten dolayı. hem de hiç istemememe rağmen. ben neden sıcak günlerde ya da acıktığımda sinirli olup sağa sola çatmıyorum bilmiyorum. Akşam Kurtlar Vadisi'ni izliyorlar Sabah Polat Alemdaroğlu olarak uyanıyorlar. Sebep ancak bu ve türevleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 cemss said: gecko said: SeaGle said: Arnavutum, sıcak soğuk uyanık uykulu. Her durumda potansiyel tehlikeyim. oha bende arnavutum lan vay vay vay :D niye ''oha'' dedin ki?bide sadece arnavut çıktınız kardeş falan değilsiniz sakin. benim de babaannem makedon dedem arnavut. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ramazan dolayısıyla, ülkede pataklama olaylarında bir artış olacağı garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ben hergün geçtiğim yolda geçen Ramazan kesintisiz kazalar görüyordum. Özellikle dolmuşçular hem sıcak hemde oruç yüzünden gün boyuda o sıcakta araç kullanmaktan baygınlık geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mr_Hand said: cemss said: gecko said: SeaGle said: Arnavutum, sıcak soğuk uyanık uykulu. Her durumda potansiyel tehlikeyim. oha bende arnavutum lan vay vay vay :D niye ''oha'' dedin ki?bide sadece arnavut çıktınız kardeş falan değilsiniz sakin. benim de babaannem makedon dedem arnavut. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 karikatür kompleksliymiş lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Benim dede preveze babaanne yanya'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bella said: ama çok sıcak. darlanıyoruz topluca. kimsenin üstüne gitmemek lazım pek. http://img225.imageshack.us/img225/3669/adamhaklibeyler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 uyanınca acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sıcaktan çocuğumu keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar