Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Evet bu sehrı baldurs gate 2 de bı yerde duymustum sanırsam yoshımo dıyodu faerunun atlasına sahıp olmama karsın 4 saatlık bır ınceleme yaptım ve gene bır ıze rastlayamadım nerde oldugunu bılen var ?[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Kara-Tur, Faerun'un doğusundaki kıtanın adı. Yoshimo da Kara-Tur da biryerden gelmişti[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Yan bı kıta adı olemı hmm thanx... ROARGH!!![hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 uzak doğuya denk geliyo karatur şehir falan diil. faerun kadar nerdeyse... şunları c/p yaparsan eğer... http://www.geocities.com/quah_nomag/Toril.jpg http://www.geocities.com/quah_nomag/Shou.jpg[hline]Endure. In enduring, grow strong... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Hmm evet.....oha yanlız bende ayrıntılı bı faerun harıtası vardı ıyı kasmıslar falan demıstım demekkı bunun gıbı 3 tane daha yer var yuh.......zakhara yı falan bılıyodumda bu sekılde oldugunu tahmıs etmemıstım...harrr[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hatta elim değmişken şunları da koyiim... http://www.geocities.com/quah_nomag/Zakhara.jpg http://www.geocities.com/quah_nomag/Maztica.jpg[hline]Endure. In enduring, grow strong... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bunların hepsini kapsıyan bir dünya haritası varmı birde halrua haritası ?? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hmmm faerun kara tur bılmem ne hepsı bırlesmıs Torıl ı olusturmus korkunc buyuk ucarak bıle zor dolasırsın hayat boyu kıtaları :)[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Vay allahsizlar, Vay allahsizlar, bende Forgetten realms i Bir Feaurun olarak biliridim, Lakin bilmiyorum, Sizede ole gelimdi ama Bu Haritalari gorunce tum zevki gitti olayin, Elminister da, Drizzt de, Ne biliyim bence o middle earth modeli, Yarisi kesik bir map olarak kalmaliydi,, Simdi bunu gorunceki ilk tepki - ulan nekada dandik yapmislar yaw, Bide o kitalarin rengi mok yesili yokmu., Sogudum bir anda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Sayet bendeki faerun gıbı cızımlerı varsa bunlarında o zaman dehset olur ha dıkkatını cekersem dunya ya ne kadar beznıyor dımı :D[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Fr haritası gerçek dünya haritasını kopyası aslında çünkü amerika ve avusturalyanın gerçek dünnyada denk geliceği yerlere bakarsanız ''undiscovered lands'' gibi bir şey yazıyoru olması lazım :) Kara Turda isminden belli olucağı gibi doğu faerunda avrupa.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.