Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Evet bu sehrı baldurs gate 2 de bı yerde duymustum sanırsam yoshımo dıyodu faerunun atlasına sahıp olmama karsın 4 saatlık bır ınceleme yaptım ve gene bır ıze rastlayamadım nerde oldugunu bılen var ?[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Kara-Tur, Faerun'un doğusundaki kıtanın adı. Yoshimo da Kara-Tur da biryerden gelmişti[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Yan bı kıta adı olemı hmm thanx... ROARGH!!![hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 uzak doğuya denk geliyo karatur şehir falan diil. faerun kadar nerdeyse... şunları c/p yaparsan eğer... http://www.geocities.com/quah_nomag/Toril.jpg http://www.geocities.com/quah_nomag/Shou.jpg[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Hmm evet.....oha yanlız bende ayrıntılı bı faerun harıtası vardı ıyı kasmıslar falan demıstım demekkı bunun gıbı 3 tane daha yer var yuh.......zakhara yı falan bılıyodumda bu sekılde oldugunu tahmıs etmemıstım...harrr[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hatta elim değmişken şunları da koyiim... http://www.geocities.com/quah_nomag/Zakhara.jpg http://www.geocities.com/quah_nomag/Maztica.jpg[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bunların hepsini kapsıyan bir dünya haritası varmı birde halrua haritası ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hmmm faerun kara tur bılmem ne hepsı bırlesmıs Torıl ı olusturmus korkunc buyuk ucarak bıle zor dolasırsın hayat boyu kıtaları :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Vay allahsizlar, Vay allahsizlar, bende Forgetten realms i Bir Feaurun olarak biliridim, Lakin bilmiyorum, Sizede ole gelimdi ama Bu Haritalari gorunce tum zevki gitti olayin, Elminister da, Drizzt de, Ne biliyim bence o middle earth modeli, Yarisi kesik bir map olarak kalmaliydi,, Simdi bunu gorunceki ilk tepki - ulan nekada dandik yapmislar yaw, Bide o kitalarin rengi mok yesili yokmu., Sogudum bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Sayet bendeki faerun gıbı cızımlerı varsa bunlarında o zaman dehset olur ha dıkkatını cekersem dunya ya ne kadar beznıyor dımı :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Fr haritası gerçek dünya haritasını kopyası aslında çünkü amerika ve avusturalyanın gerçek dünnyada denk geliceği yerlere bakarsanız ''undiscovered lands'' gibi bir şey yazıyoru olması lazım :) Kara Turda isminden belli olucağı gibi doğu faerunda avrupa.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar