Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 kendisi biraz ölü olmakla beraber çok şeker hayvandır. inanın göründüğü gibi vahşi değil, ısırmaz mesela. ısıramaz aslında. ama dişlerine bastırırsanız parmağınızda ufak bi delik açılabilir tabi. bu arada kendisinin memleketi Amazonlar olup, Myanmar adlı kasaba(köy,mezra,vilayet...herneyse)'dan gelmekte. http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2727 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2728 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2729 [signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. [resim şeklinde koymayı beceremedim valla linke tıklayın artık] [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 14 Ağustos 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yenilebilir bişeymi... uiyy yerim onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 heh evının bas kosesınde saklar bunu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Hmm çupra gibi ama dişleri bayağı keskin.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 o nası bişi ööle imdat[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yuh ne biçim balık bu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 piranha değil mi bu?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 amanın kortum yawf.. kardeşim ne anlarsınız bilmem, insan uyuyamaz o evfde korkudan :D asdasd :D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu arkadaş evde şöminenin önünde sincap kardeşlerle beraber yaşıyor. (sincap kardeşlerin de bi ara fotolarını çekerim) amazon piranhası olup öyle pet shop-balıkçılardaki kofti piranhalara benzemez. ne akvaryumunu temizlemek gerekir, ne de yem vermek. tek zaafı solunum yapamıyor olması işte. (bu arada asıl büyük dişleri maalesef kırıldı, yani ilk yakalama işini gören dişleri şu an ağızında mevcut değiller.)[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ölü hayvan ise, evcil hayvan nasıl oluyor, anlamadım.. eee ben de giderim pazardan 1 palamut alırım, paso resmini çekerim koyarım albüme?[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: pazardan 1 palamut alırım, paso resmini çekerim koyarım albüme? lol bone[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 evet, hayvan ölü ama en az 7-8 yıldır evimde duruyor. kedim 6 yaşında, yani piranhayı ondan daha uzun süredir görüyorum. bir ara organlarından birisi çıkarılmadığı için kurtlanmıştı hatta. yani canlı sayılabilir. içinde canlı bişeyler var(dı) en azından. ayrıca palamut koyarsan ben de evcil tekirdağ rakımı koyar, birisinin evcil kavununu ve peynirini koymasını beklerim.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben o hayvanın o ölü halinde azına pamağımı sokamamıştım ehehe[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 iyi de sen bizim kediden de korkuyosun.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ne korkması be bir tek korkmayan bendim hani hayvan benden başka yabancı kime sevdiriyor kendini[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 doğru sen korkmuyodun ya. gerçi korkanlara da lafım yok çünkü karşı komşumuzun köpeğine (bıdık, pörtlek gözlü olanlardan) fln saldırıyor tarçın. bi de yemek yerken mama kutusuna dokunmamak gerekiyor tabi. hakkaten bu balık (ki adı igor'dur) tarçın'dan (ki bu da kedi oluyor) daha sakin mülayim birşey.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bende korkmuyorum tarcın dan :P kayıtlara gecırılsın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 evet küçükmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar