Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da benim küçük (!) balığım

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

kendisi biraz ölü olmakla beraber çok şeker hayvandır. inanın göründüğü gibi vahşi değil, ısırmaz mesela. ısıramaz aslında. ama dişlerine bastırırsanız parmağınızda ufak bi delik açılabilir tabi. bu arada kendisinin memleketi Amazonlar olup, Myanmar adlı kasaba(köy,mezra,vilayet...herneyse)'dan gelmekte.
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2727
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2728
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2729
[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.

[resim şeklinde koymayı beceremedim valla linke tıklayın artık]

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 14 Ağustos 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm çupra gibi ama dişleri bayağı keskin.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

bu arkadaş evde şöminenin önünde sincap kardeşlerle beraber yaşıyor. (sincap kardeşlerin de bi ara fotolarını çekerim) amazon piranhası olup öyle pet shop-balıkçılardaki kofti piranhalara benzemez. ne akvaryumunu temizlemek gerekir, ne de yem vermek. tek zaafı solunum yapamıyor olması işte.
(bu arada asıl büyük dişleri maalesef kırıldı, yani ilk yakalama işini gören dişleri şu an ağızında mevcut değiller.)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ölü hayvan ise, evcil hayvan nasıl oluyor, anlamadım..

eee ben de giderim pazardan 1 palamut alırım, paso resmini çekerim koyarım albüme?[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, hayvan ölü ama en az 7-8 yıldır evimde duruyor. kedim 6 yaşında, yani piranhayı ondan daha uzun süredir görüyorum. bir ara organlarından birisi çıkarılmadığı için kurtlanmıştı hatta. yani canlı sayılabilir. içinde canlı bişeyler var(dı) en azından.
ayrıca palamut koyarsan ben de evcil tekirdağ rakımı koyar, birisinin evcil kavununu ve peynirini koymasını beklerim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

doğru sen korkmuyodun ya. gerçi korkanlara da lafım yok çünkü karşı komşumuzun köpeğine (bıdık, pörtlek gözlü olanlardan) fln saldırıyor tarçın. bi de yemek yerken mama kutusuna dokunmamak gerekiyor tabi.
hakkaten bu balık (ki adı igor'dur) tarçın'dan (ki bu da kedi oluyor) daha sakin mülayim birşey.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...