Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Şimdi bende 2010 Opel Corsa var. Aynanın çevresinde böyle siyah benekli alan var fakat bu KGM sitesine Corsa'yı koymamış. Başka Opel Corsası olup da OGS kullanan var mı? Sanırım normalde cama tutunca görmüyor bu siyah benekli alana monte etmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Soruyu anlayamadım ben, oraya mı monte etmem lazım diyorsun galiba? Öyleyse evet, o benekli alana takmalısın. OGS direk geçeceğin arabanın plakası üzerineyse çok da tedbirli olmana gerek yok, ara sıra okumadığı durumlarda plakadan bakıp kayıtlı OGS varsa oraya işliyorlar, ceza gelmiyor. Çok sık olması lazım laf etmeleri için. (Hep öyle geç diye demiyorum yani, oraya tak dene, olmazsa da çok sorun değil anlamında.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ee o siyah renkli olan kısım cam degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Camda herhalde diğer taraflar gibi parlamadığı için alet okuyabiliyor.(Tamamen salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Corsa'da o benekli yerin altına takılıyormuş, öyle yaptım bakalım okuyacak mı OGS. Yorumlar için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Benekli yerlerden okur ogs. En azindan deneyimlerime göre... Hatta o benekli bölüm normal on cam arkasindan okunamayan bu tarz cihazlar icin yapiliyordur belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Selam, Benekli bölümün asıl amacının aynaya bakarken o açıdan güneş ışınlarının gözünüzü almamasını hedef alarak oluşturulduğunu düşünüyorum. Bazı araçlar ayna için de siperlik koyuyorlar ama bulunmayan araçlar için hem daha ucuz bir çözüm, hem de daha geniş bir alanı kaplayabiliyor. Ayrıca güneşin ısıtan ışınlarını engellemek için gümüş ve/veya altın içerikli film kaplı camlarda o bölümlerde film olmuyor. Böylece OGS gibi cihazların çalışmasına imkân tanıyor. Atermik ön cama sahip bir çok Renault için bu böyle. Nice A8 sürücüsü OGS'sini camdan eliyle uzatarak kullanıyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Saçmalamıştım zaten (: Tüm araçlarda gördüğüm bir şey o benekli bölüm. A8 ile ilgili kısmı anlamadım yalnız. Onların camlarında benekli, geçirgen bölüm de mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Selam, İlk serilerde tüm camlar füme renkli bir film ile kaplıydı. OGS gibi cihazlar için de bölüm bırakmamışlar adamlar, camların her noktası film kaplı. Haliyle her geçişte kullanıcıların sol kolu dışarda oluyordu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu benim ogsyi neden okutamadığımı anlattı bana, teşekkürler cümleten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar