moncici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 tartışmayı okudum ardeth haklı. bariz fanboyluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 basit basit gruplara bok atıcagınıza death metal dinleyenlere bok atıp bari nefesinizi boşa harcamayın :D BÖÖÖÖEÖÖEÖEÖAÖAAAAA YEAAA BÖÖÖÖEEEEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bella said: ardeth, konuştukça batıyorsun o yüzden sus bence. müziğinden hoşlanmayabilirsin, dinlerken sıkılabilirsin herkes herşeyi beğenmek zorunda değil tabi ki fakat ac/dc 'ye başarısızlar demek baya komik oluyor. ben de metallica sevmiyorum ama gidip metallica çok başarısız dersem baya komik olur. nerde başarısız dedim bi göstersene. bütün konu boyunca adamların tarihsel başarısı ile ilgili tek söz söylemediğimden bahsetmeye çalışıyorum. okumadan cevap vermeyin yazılanları komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hadi hep beraber orman metalcilerini dövmeye gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ahahhaha aki BÖÖÖÖEÖEÖEÖEAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 RaidenXelRu said: basit basit gruplara bok atıcagınıza death metal dinleyenlere bok atıp bari nefesinizi boşa harcamayın :D BÖÖÖÖEÖÖEÖEÖAÖAAAAA YEAAA BÖÖÖÖEEEEAAAA ee onları da sevmiyorum. brutal vokal baya komik bence ama sanırım dünyanın da en zengin (parasal olarak) metal grubu (ve hatta sanırım en zengin grup da olabilir) brutal metal vokal yapan bir grup sanırım (ismini hatırlamıyorum bilen varsa yazsın gerçi bir radyo programında duydum ama araştırmadım onu da). ee ne yapcaz o zaman? brutal vokale komik dedim diye baltayla bana girecek adam doludur dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ne bu, yeni mmo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ardeth said: RaidenXelRu said: basit basit gruplara bok atıcagınıza death metal dinleyenlere bok atıp bari nefesinizi boşa harcamayın :D BÖÖÖÖEÖÖEÖEÖAÖAAAAA YEAAA BÖÖÖÖEEEEAAAA ee onları da sevmiyorum. brutal vokal baya komik bence ama sanırım dünyanın da en zengin metal grupların (ve hatta sanırım en zengin grup da olabilir) brutal metal vokal yapan bir grup sanırım (ismini hatırlamıyorum bilen varsa yazsın gerçi bir radyo programında duydum ama araştırmadım onu da). ee ne yapcaz o zaman? brutal vokale komik dedim diye baltayla bana girecek adam doludur dünya. ben arkanı kollarım sen de :D abi araplara benzetiyorum ben adamlari , yaptiklari "iş" den kazandıkları paraya kadar :) BÖÖÖEEEAAAAAAA ÇOK KOTUYUZ LANET OLSUN COK IYI MAKYAJ YAPTIK ELIMIZDE BALTALAR HELE LOY BÖÖÖÖEEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 editlemişsin, anlam bozukluğu falan vardı herhalde. tr için demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kimmiş o grup ya? death metal gibi bi tür yapıp en çok kazanan grup olmayı başarmış ki death metalin babası chuck ameliyat olıcak para bile bulamazken ayrıca elde baltalar ormanlar rörörö olayı black metal de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hahaha 5 sayfa ac dc tartışılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abvblizzard said: ziyanlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bu tarz müziklerin garbage da tartışılmasını anlamlı buluyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 müzik =a brutal vokal=b ise (a+b)=(a.0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Cuce said: senko said: yeni marvel filmlerde var oyle gereksiz gerceklik katma gercegi eeth, thorun baltasi da teknoljik olcakmis gerceksi olsun diye. thoru nasil gercekci yapcan, ilah adam. asgardtan gelme. neresinden tutsam bilemedim.. balta? ayrıca yok öle bi teknoloji mevzusu uydurmaydı onlar trollemek istiyen fanlar tarafından balta dedigim hammer iste, teknoloji olayini da comic con sirasinda duyduydum troll olabiler tabi. hammer iste magic ile degil teknolojik bilmemne ile caliscak fln diye duyduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 dunyanin en zengin metal grubu neymis bide merak ettim hakketen metalika derdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bella said: editlemişsin, anlam bozukluğu falan vardı herhalde. tr için demişsin. yok editlerimin çoğu gramer hatası bence sen okumamışın kendi kendine reröro olmuşun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kimse kimsenin müzik zevkini değiştiremeyeceğine göre boşuna tartışmışsınız komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ne güzel şarkı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 şair burda acdc dinlediğini belirtmek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 aquila said: ne bu, yeni mmo mu? world of jerks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ardeth hadi abvblizzard trollun babasi ic gücü laf sokmaktan baska bir sey degil. Sen niye insanlara ayar vermeye calisiyorsun onu anlamadim. Dinlemeyebilirsin bende AC/DC dinlemem yoktur evimde albümü ama Kötü demek icin bir cok neden olmali. Adamlarin heykelleri dikilmis onca ödül almislar sonra cikip "abi ama cok kötüler" demek biraz komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 acdc dinleyecegime hadise dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 makyej diyo lan o makyaj diyemiyoooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar