Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Oyun güzel ama zor biraz bi de gizliliğe çok elverişliymiş aslında. süper olurmuş.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 aslında o kadar zor ama bayıyor bi süre sonra özellikle dark ların sonları beni çok baydı.hep aynı silahlanmayı yapıp dağıtıyon ortalığı =) ama yinede hoş oyun...[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ben de dark oynuyorum levelde dark daha zevkli yazıyordu ilerde ne karakterler geliyor ben daha 3. bölümdeyim.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 iki tarafta da bitirdim zevkli oyun baya[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 oyunu alcam da 3 cd di dimi bu?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Evet 7 ye aldım ama ben[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bende 7,5 a alcam ne farkediyo :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ben daha ucuza almış oluyorum nıhaıha hemde 2 şişe su parası daha ucuza hemde 10 sakız daha ucuza nıahaıah.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben sakız çiğnemem suyu da musluktan içerim çatla hıh :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 nasıl bir oyun bu alırım belki bugün Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben 6 ya aldım NIAHAHA *! gaza gelmiştir bu aralar ters ters cevaplar vermektedir*[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ühühü kazık yedim ): Olsun üstü başımın gözümün sadakası oldu ama sen tam değerini verdin işte oh ben daha karlı çıktım[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.