Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Oyun güzel ama zor biraz bi de gizliliğe çok elverişliymiş aslında. süper olurmuş.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 aslında o kadar zor ama bayıyor bi süre sonra özellikle dark ların sonları beni çok baydı.hep aynı silahlanmayı yapıp dağıtıyon ortalığı =) ama yinede hoş oyun...[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ben de dark oynuyorum levelde dark daha zevkli yazıyordu ilerde ne karakterler geliyor ben daha 3. bölümdeyim.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 iki tarafta da bitirdim zevkli oyun baya[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 oyunu alcam da 3 cd di dimi bu?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Evet 7 ye aldım ama ben[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bende 7,5 a alcam ne farkediyo :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ben daha ucuza almış oluyorum nıhaıha hemde 2 şişe su parası daha ucuza hemde 10 sakız daha ucuza nıahaıah.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben sakız çiğnemem suyu da musluktan içerim çatla hıh :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 nasıl bir oyun bu alırım belki bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben 6 ya aldım NIAHAHA *! gaza gelmiştir bu aralar ters ters cevaplar vermektedir*[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ühühü kazık yedim ): Olsun üstü başımın gözümün sadakası oldu ama sen tam değerini verdin işte oh ben daha karlı çıktım[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar