Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Öncelikle, Windows xp ve desktop kullanıyorum. az önce bilgisayarı arka arkaya birkaç kez açtım ve her seferinde tam welcome yazısı çıktıktan sonra masaüstünü gösterirken restart attı. şu anda da, normalde hep çıkan "windows'u mu istiyorsun yoksa recovery console mu?" ekranından sonra, hiç windows yükleme ekranı bile çıkmıyor, sadece yanıp sönen bir imleç var. kasanın içinde kabloları ve yerinden oynayan bir parça falan var mı diye şöyle bir kontrol ettim ama birşey değişmedi. sorun yazılımsal mıdır? windows cd'sini takıp repair diyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ram olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 şimdi yine denedim, o siyah ekrandan kurtuldu fakat tam masaüstü görüntüsüne gelince bilgisayar kendini yeniden başlatıtyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Benim ram yandığı zaman böyle olmuştu laptopta. Zar zor açabiliyordum, safe modda açınca kapanmıyordu. Bilgielri external'a atıp aleti servise vermiştim. Bir kere daha benzer sorun yaşadım başka laptopta, bu sefer de yazılımsaldı. Formatlanınca geçti. Muhtemelen kendin halletmeye çalışmak yerine tamire vermen en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 şimdi güvenli mod'da açıp sistem geri yükleme yaptım. şu an için sorunsuz açıldı gibi duruyor. diğer bilgisayardan yazıyorum şu an. bakalım umarım bir sorun çıkmaz, birşey çıkarsa yazarım yine yardımcı olursunuz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Geri yükleme çözdü ise zaten sorum yazılımsal demektir. Açılışta çalışan yazılımın biri çökertiyordur ( windows un kendinde de olabilir. ) En son kurduğun programları felan tekrar kurarken dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 malwarebyte's anti malware ile taradım, 2 tane trojan tespit etti kayıt defterinde, onları düzeltti, şu an iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar