Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul'da en iyi buldugunuz ozel uni.

Core

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bende mesaj attigima pisman oldum bu konuya tamam uzatmiyalim lutfen. herkeze gore kendi okulu iyi tamam mi ? konudan iyice saptik. sonucta her zaman bilkent ve sabanci tartismasi olmustur. sonucta burda yazdiklarimizla birbirimizin fikirlerini degistiremiyecez. Sonucta sen kendi okulundan memnun sun ,okulunun sana cok sey kattigina inaniyorsun bende kendi okulumdan memnunum ve de cok severek okuyorum. Bosyere tartismayalim. sonucta iki okulda turkiyenin onde giden birkac okulundan biri. (lutfen bizleride tahrik edecek mesajlar atma yok su aganin cocugu yok surdan su kisi li filan mesajlar.rica ediyorum konuyu uzatmiyalim)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bilkent mezunuyum. 4 senelik Turizm ve Otel İşletmeciliğinden mezun oldum (Türkiye'nin turizm dalında en iyi bölümü şu an tartışmasız). Mezun olduğum için sölemiyorum ben hep turizmi istiyordum ve burasının en iyi olduğunu öğrendim ve girdim. Sanılanın aksine Bilkent boş, gereksiz bir üniversite değildir. Dünyada birçok üniversiteyle ortak çalışmaları vardır, orta doğunun en büyük 2. kütüphanesine sahiptir, Amerika, İngiltere ve bunun gibi birçok ülke tarafından ODTÜ ve Boğaziçiyle tanınan 3 üniversitemizden biridir. Girişi bir nebze kolay olup mezun olmak ölümcül zordur. Bahsetteiğiniz zengin arkadaşların gelip ense yapıp en fazla 7 yıl okuyup okulda 7 yıldan fazla okuyamama kuralı olması nedeniyle atıldıkları bir yerdir. Parayla adam kayırılmaz. Dizinizi geçen kalınlıkta 3 gün tipi şeklinde kar yağdığı zaman tüm okullar-üniversiteler tatilken 7 kar kürüme aracının aralıksız çalışıp derslere devam edilen bir yerdir. Finans bölümündeki ünlü bir profesörün ayda 40.000$ maaş aldığı bir okuldur. Öğrenciler her türlü spor aktivitesine katılsın diye Türkiye'de kimsede yokken bundan 5 yıl önce 25.000$ tiko paraya Amerikan Futbol korumalarının alındığı ilk üniversitedir.
Bu örnekleri sadece bazılarınızı biraz daha aydınlatmak için verdim. Bazı arkadaşlar direk ithamlarda bulunmadan önce bazı şeyleri araştırıp konuşurlarsa çok sevinirim.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...