Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netten ucuz & güvenli key alınabilecek yerler

BaaL

Öne çıkan mesajlar

gamersloot'dan gene aldım bi tane bu sefer de 20 dakkada geldi, ama kullanışmış key geldi.
kimseye tavsiye etmiyorum.

ayrıca distributor / toptancının perakende satış olayı bu.
blizzard gidip herkesden ucuza satabilir, ama o zaman hiç bi distributor onların malını alıp satmaz niye uğraşsın. blizzard pyiasadan pahalı satmak durumunda. toptan olarak böyle şirketlere verirken de çok ucuza vermek durumunda.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de şuan tüketti. 2 saat oldu hala bekliyorum kullanılmış cdkey verdiler düzeltmelerini. böyle bir iş yapıp nasıl kullanılmış cdkey satabilir insan, bu işte yapılabilecek en büyük hata olsa gerek. sattın bir kere keyi sil direk sistemden. fesupanallah.
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar,

ucuza cdkey almak isteyen arkadaşlar için biraz önce alışveriş yaptığım siteyi önerebilirim. 78liraya sc2 cdkeyi aldım yaklaşık yarım saat içinde gönderdiler. aktive ettim bende hemen.

özet: önce telefon ile arayıp kontrol ediolar o yüzden telefonla konuşmak şart.

Yalnız 15dakkada cdkey gönderilir diye reklam yapıolar ana sayfada yarım saatte gelen giden olmayınca live supportta bağlandım site sayfasından.
ordaki kişi ile görüşünce bana additional verification ile ilgili yeni bi mail daha geldi telefonumu verdim. kız bikaç denemeden sonra telefon edebildi isim, mail , adresi sorduktan sonra key gönderildimiştir dedi ve direk key geldi.

ilk alışveriş olduğu için biraz kastırıyorlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...