BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 aradım taradım deminden beri bir şey bulamadım, bi kaç site ismi söylenmiş pek güvenli gözükmüyorlar. alanlar eger "şurdan şu fiyata aldım sorun yaşamadım" şeklinde yazarsa eger çok yardımcı olacak (en azından bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Fiyatina bakmadim lakin g2play.net 'ten birden fazla kere alisveris yaptim ve sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bende aksine diablo key aldım oradan ve çok fazla sorun yasadım başkaları kullandı felan aynı keyi, cebelleştim baya ama sc de aynı şey olur mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,5018141 kişisel olarak tanımıyorum Dynun'u ama fiyat iyi gibi, sorun da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ha evet, Dynun en temizi tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 evet dynun'da sorun olacağını ben de sanmıyorum ama wowda 20k gold verip karşılığında sc2 key aldıracağım belçikalı bi çocuğa, haliyle şöyle kredikartı ile alıcak 2 dakkada key elinde olucak bi site lazım idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gamersloot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 dreagloth said: gamersloot gamersloot 57 dolardı galiba, serial ı scan edip veriyolar, 3 gun once aldım 10 dakikada geldi key. daha oncede wow / wow BC almıstım onceden telefonla arayıp confirm ediyolardı bu sefer confirmation almadılar, su ana kadar hic sorun yasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 işte tam da böyle olmasın diye sormuştum site ismi ama, yine de oldu. gamersloot.com dan aldık 1 saattir "awating process", supporttaki hiç birşey de çalışmıyor, adamla bekleşiyoruz yanyana orgrimmar da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Tel i doğru verdiniz mi? Arıyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Gamecards.eu dan almışım ben 85 liraya flan denk geldi aldıktan 15dk sonra aradılar genel bilgileri sordular üyelik doldururken verdiğin. sonra scan edilmiş keyi yolladılar. hiç sorun çıkmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 blizzard store. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 aquila said: blizzard store.Bliz'de 59eur. Gamersloot iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 eet tel falan doğru idi ama 2 saat sonra aradılar. pazar günü olmasına veriyorum artık. gamersloot'dan 41 euro'ya aldık. blizz store'da 60 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gittigidiyor da 80 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abi anlamıyorum blizz 120 tl ye satarken bunlar nasıl 80 e satıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 blizz %100 kar etmek istiyodur, bunlar %10 a fittir, sürüm pls diyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 neyin üstüne 10% kar ediyolar, kendileri mi yapıyo oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 120 ye alınan şeyi 80e satarsan yüzde kaç kar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Rusyadan alıyorlar sanırım. Oralarda ucuz oluyormuş key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bliz onlara 120 vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 gamersloot'dan gene aldım bi tane bu sefer de 20 dakkada geldi, ama kullanışmış key geldi. kimseye tavsiye etmiyorum. ayrıca distributor / toptancının perakende satış olayı bu. blizzard gidip herkesden ucuza satabilir, ama o zaman hiç bi distributor onların malını alıp satmaz niye uğraşsın. blizzard pyiasadan pahalı satmak durumunda. toptan olarak böyle şirketlere verirken de çok ucuza vermek durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 valla gamersloot ömrümü tüketmişti benim aoc alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 benim de şuan tüketti. 2 saat oldu hala bekliyorum kullanılmış cdkey verdiler düzeltmelerini. böyle bir iş yapıp nasıl kullanılmış cdkey satabilir insan, bu işte yapılabilecek en büyük hata olsa gerek. sattın bir kere keyi sil direk sistemden. fesupanallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 selamlar, ucuza cdkey almak isteyen arkadaşlar için biraz önce alışveriş yaptığım siteyi önerebilirim. 78liraya sc2 cdkeyi aldım yaklaşık yarım saat içinde gönderdiler. aktive ettim bende hemen. özet: önce telefon ile arayıp kontrol ediolar o yüzden telefonla konuşmak şart. Yalnız 15dakkada cdkey gönderilir diye reklam yapıolar ana sayfada yarım saatte gelen giden olmayınca live supportta bağlandım site sayfasından. ordaki kişi ile görüşünce bana additional verification ile ilgili yeni bi mail daha geldi telefonumu verdim. kız bikaç denemeden sonra telefon edebildi isim, mail , adresi sorduktan sonra key gönderildimiştir dedi ve direk key geldi. ilk alışveriş olduğu için biraz kastırıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar