Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Benim externel bi modemim var ve onboard bi ses akrtım ne zaman internete girsem modem kullanılırken hoparlörden hıss hısss diye seslerr geliyor ahsta ediyor beni niye böle oluyor yahu biri yardım etsin[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 mikrofon açık kalmış olabilir mi? ses ayarlarındaki mikrofon.. ama internete girince olması tuhaf. hmm, bir ihtimal, her internete bağlantında otomaikman açılıp kapanıyor olabilir[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Ağustos 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 power suply ile bir problem olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yok mikrofonum yaf bu power suply ne oalki birde bildiğim kadarıyla windows modemis es akrtı gibi görüp gelen çeyleri çevirerek kullanıyor bunla alakası olabilirmi.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Benim kolonlarda radyo yayını alıyor yada adsl modemim hehe sesi kapatınca bazen ya kolonlardan yada modemden bi ses geliyor böle cızırtılı bi radyo frekansı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bazı modemleri ses açma kapama özellikleri vardır oradan sessize getirirseniz sorun çözülür.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ses ayarlarinda telephony diye birsey varsa onu kismayi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Voice modemlerin hepsinde vardır. Control Panel'de modem ayarlarında var.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bence senin bir surround sistemi alma vaktin geldi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ses ayarlarında cd plkayer diye bişi var onu kısınca soun kalmıyor.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar