Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransızca...

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

Yeni girdiğim bölümle alakalı olarak Fransızca öğrenmeye karar verdim. Uzun süredir zaten yeni bir dil öğrenmek istiyordum, yeni bölüm içinde en uygun dil kesinkes Fransızca.

Acaba bildiğiniz iyi bir şekilde Fransızca öğreten bir yer var mı?
Varsa yerleri ve ücretleri nedir, aylık olarak?

Ben Taksimdeki Fransız binasını düşünüyorum, İstiklâlin girişinde hemen sağ taraftakini, gitmiş olan var mı, kalitesi ve ücreti hakkında?Pek uğramaya müsait olmuyor zamanım o yüzden buradan sormak istedim.

Onun dışındaki önerileriniz, tavsiyeleriniz nelerdir?

Saygılar Sevgiler=)
Sosyal ağlarda paylaş

vadaa said:

eşyaları bile dişi erkek gibi sınıflandıran bi dil daha varmı bilmem
fransızca öğrenilmesi en son tercih edilecek avrupa dilidir
ama sen tercihini yapmışın sanırım eğer sağlam bi azmim var dersen
kurslara para harcama derim çünkü fono hepsine critledi

var
ispanyolca
italyanca
almanya(üç artikel)
fransızca

daha da vardır, aslında çoğu dilde var bu eşyalara da artikel koymak, dişilik erkeklikle de alakası yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:

abi almancam şu artikeller yüzünden der/die/das'a kadar..

der/die/das terk bir almancam var..

bir de o kısmı da bypass edelim seçeneği de yok.. adam geliyor, anlatıyor cüml yapısı bilmem ne.. her şey iyi.. sonra der/die/das! göl diyor, bilmem ne gölü diyor, otobüs diyor.. der/die/das zaten almanca bitiyor orada benim için.

hayır bakıyorsun kesin cinsiyetsiz lan! nehir olm.. amazon mesela.. hmm dişi olabilir di mi? yok erkek..

ondan sonraki kısım için almancayı hep kopya ile geçtim.. bişi dedikleri zaman kelimelerden falan ne dediklerini çat pat çıkarıyorum biraz biraz ama hiç öğrenme isteği bırakmıyor bu der/die/das.. matrix gibi yükleme opsiyonu olsa yükletmem bundan sonra.. eksik kalsın..
Sosyal ağlarda paylaş

gemiler sehirler filan ingilzicede kafadan she diye adlandirilir, kolay o zirt diye ogreniyorsun zaten, dilin killigindan cok zerafet ve guzellik eklemek icin bahsedilen objeye

fransizca les direk

alamanca 4 sene okudum konus desen der untergang dan replik sacmalarim, o kadar cok izledimki hitler rage sahnesini o kadar iste

ha bide almanca = naziler gibi bisi islemis bilincaltima, cok komik gelmeye basladi artik o yuzden asdfafds

http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/hitler_karne.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

vadaa said:

fransızca öğrenilmesi en son tercih edilecek avrupa dilidir
ama sen tercihini yapmışın sanırım eğer sağlam bi azmim var dersen
kurslara para harcama derim çünkü fono hepsine critledi

var
ispanyolca
italyanca
almanya(üç artikel)
fransızca

daha da vardır, aslında çoğu dilde var bu eşyalara da artikel koymak, dişilik erkeklikle de alakası yok

Türkçe ve ingilizce haricinde avrupada kadın erkek olayı olmayan dil var mı diye sormak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

@farinal:
türkçe var da onu biliyoruz zaten. ingilizce de kolay diğerlerine nazaran.

rusça? çince? japonca? bunların alfabeler bi garip. en kolayı yine rusça. şekiller farklı da okunuşları bildiğin harfler gibi. sokakta iki üç global marka gördükten sonra çözüyorsun harfleri..

belki ispanyolca kolaydır.. kolay mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...