Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Yeni girdiğim bölümle alakalı olarak Fransızca öğrenmeye karar verdim. Uzun süredir zaten yeni bir dil öğrenmek istiyordum, yeni bölüm içinde en uygun dil kesinkes Fransızca. Acaba bildiğiniz iyi bir şekilde Fransızca öğreten bir yer var mı? Varsa yerleri ve ücretleri nedir, aylık olarak? Ben Taksimdeki Fransız binasını düşünüyorum, İstiklâlin girişinde hemen sağ taraftakini, gitmiş olan var mı, kalitesi ve ücreti hakkında?Pek uğramaya müsait olmuyor zamanım o yüzden buradan sormak istedim. Onun dışındaki önerileriniz, tavsiyeleriniz nelerdir? Saygılar Sevgiler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ne bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Fransızca'dan çok korkuyorum lan :/ Tercihlerim arasına GS fransız dilini yazdım lakin tutarsa 6 yıl tıp gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Sanat tarihi. Puandan ötürü değil istediğim için seçtim, Puanım Boğaziçi dahil istediğim bölüme yetiyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Direk defansif moda geçmiş adam ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Efrasiyab said: Sanat tarihi. Puandan ötürü değil istediğim için seçtim, Puanım Boğaziçi dahil istediğim bölüme yetiyordu zaten. Ama yazmadın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Hehe, kime desem direk aAaaA o puana orası yazılır mı, orası dandik diyor, biraz defansif moddayım ondan:D Başka yer yazmadım, tek tercih yaptım, %99 gireceğimde. Ama ana konuya dönersek, Fransızca kursu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Taksim'deki Fransız Kültür Merkezi'inde vermiyorlar mı Fransızca kursu?Benim bildiğim kadarıyla vardı orada.Nedir,nasıldır bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ah ah bu gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Efrasiyab said: Sanat tarihi. Puandan ötürü değil istediğim için seçtim, Puanım Boğaziçi dahil istediğim bölüme yetiyordu zaten. OĞLUM SEN MESLEĞİNİ ELİNE AL SONRA ÖBÜRÜNE DE BAKARSIN, SANAT TARİHİ DEDİĞİN HOBİDİR. ... diyen akraba çıkmadı mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 beyaz bi bayrak edin once, lazim olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Viktor said: beyaz bi bayrak edin once, lazim olucak O kadar zor ki bırakıcaksın denilmiş burada di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 eşyaları bile dişi erkek gibi sınıflandıran bi dil daha varmı bilmem fransızca öğrenilmesi en son tercih edilecek avrupa dilidir ama sen tercihini yapmışın sanırım eğer sağlam bi azmim var dersen kurslara para harcama derim çünkü fono hepsine critledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sanat tarihi okuycaksan latince ogrenmen daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 vadaa said: eşyaları bile dişi erkek gibi sınıflandıran bi dil daha varmı bilmem fransızca öğrenilmesi en son tercih edilecek avrupa dilidir ama sen tercihini yapmışın sanırım eğer sağlam bi azmim var dersen kurslara para harcama derim çünkü fono hepsine critledi var ispanyolca italyanca almanya(üç artikel) fransızca daha da vardır, aslında çoğu dilde var bu eşyalara da artikel koymak, dişilik erkeklikle de alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 said: eşyaları bile dişi erkek gibi sınıflandıran bi dil daha varmı bilmem abi almancam şu artikeller yüzünden der/die/das'a kadar.. der/die/das terk bir almancam var.. bir de o kısmı da bypass edelim seçeneği de yok.. adam geliyor, anlatıyor cüml yapısı bilmem ne.. her şey iyi.. sonra der/die/das! göl diyor, bilmem ne gölü diyor, otobüs diyor.. der/die/das zaten almanca bitiyor orada benim için. hayır bakıyorsun kesin cinsiyetsiz lan! nehir olm.. amazon mesela.. hmm dişi olabilir di mi? yok erkek.. ondan sonraki kısım için almancayı hep kopya ile geçtim.. bişi dedikleri zaman kelimelerden falan ne dediklerini çat pat çıkarıyorum biraz biraz ama hiç öğrenme isteği bırakmıyor bu der/die/das.. matrix gibi yükleme opsiyonu olsa yükletmem bundan sonra.. eksik kalsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 said: eşyaları bile dişi erkek gibi sınıflandıran bi dil daha varmı bilmem İngilizce de bile dolaylı yoldan var. Örneğin bir gemi hakkında konuşurken "she" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ama bak onu ezberlemek kolay.. gemilerde adamlar HMS koymuşlar bi kerem kraliyet gemilerinde.. amazon nasıl erkek olur be? hâlâ çözemedim.. gerçi yanlış hatılıyor da olabilirim bi 10sene olmuştur hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gemiler sehirler filan ingilzicede kafadan she diye adlandirilir, kolay o zirt diye ogreniyorsun zaten, dilin killigindan cok zerafet ve guzellik eklemek icin bahsedilen objeye fransizca les direk alamanca 4 sene okudum konus desen der untergang dan replik sacmalarim, o kadar cok izledimki hitler rage sahnesini o kadar iste ha bide almanca = naziler gibi bisi islemis bilincaltima, cok komik gelmeye basladi artik o yuzden asdfafds http://umutsarikaya.files.wordpress.com/2009/06/hitler_karne.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 fastreloader said: vadaa said: eşyaları bile dişi erkek gibi sınıflandıran bi dil daha varmı bilmem fransızca öğrenilmesi en son tercih edilecek avrupa dilidir ama sen tercihini yapmışın sanırım eğer sağlam bi azmim var dersen kurslara para harcama derim çünkü fono hepsine critledi var ispanyolca italyanca almanya(üç artikel) fransızca daha da vardır, aslında çoğu dilde var bu eşyalara da artikel koymak, dişilik erkeklikle de alakası yok Türkçe ve ingilizce haricinde avrupada kadın erkek olayı olmayan dil var mı diye sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Kesinlikle Fransızca öğrenme. Adam gibi ancak 7 yılda falan öğrenebilirsin. Dünyada hiç bir önemi kalmadı. Native ingilizceye kas kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kısa sürede öğrenilecek dil var mı ki? yok cidden merak ediyorum var mı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 türkçe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 japoncada bayagi hizli ilerliyordum ben, sonra birakinca unutuldu tabii ama kanji harici japonca kolay bayagi. (ogrendigim kadariyla tabii, yoksa onunda advencedta zorluklari vardir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 @farinal: türkçe var da onu biliyoruz zaten. ingilizce de kolay diğerlerine nazaran. rusça? çince? japonca? bunların alfabeler bi garip. en kolayı yine rusça. şekiller farklı da okunuşları bildiğin harfler gibi. sokakta iki üç global marka gördükten sonra çözüyorsun harfleri.. belki ispanyolca kolaydır.. kolay mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar