forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 az sonra ütü yapıp yan bascam gömleklerin a.b.v. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ardeth said: size bir gerçek: normal vantilatör soğutmaz arkadaşlar. onu üzerinize tutacaksanız ve o sizin üzerinize üflediği süre boyunca sıcaktan yanmayacaksınız. tek olayı bu yani. bir vantilatör ile odayı soğutmaya çalışıyorsanız tebrikler. adam her konuda bir bilimsel gerçek sunuyor. Bunları Biliyor Musunuz? köşeleri gibi gazetelerdeki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ardeth said: size bir gerçek: normal vantilatör soğutmaz arkadaşlar. onu üzerinize tutacaksanız ve o sizin üzerinize üflediği süre boyunca sıcaktan yanmayacaksınız. tek olayı bu yani. bir vantilatör ile odayı soğutmaya çalışıyorsanız tebrikler. bana bakan açıyla uzaktan üzerime gelmeye çalışıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ardeth said: bir vantilatör ile odayı soğutmaya çalışıyorsanız tebrikler. bakır kullansak da olmaz yani. pencereleri açın cereyan yapsın. ya da bir klima şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 at dolaba yarım karpuzu çıkar kaşıkla soğuyunca 10 numara çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gecko said: şimdi bu pclerimiz artık çok gelişmiş dual core quad core falan tabii güç arttıkça ısı ve enerjide artıyor enerjinin kaynağı belli, ısı ise bakır kaplama, su soğutma falan ile kısıtlanıyor yükselmiyor şimdi bu sistem ile, evlerimizdeki fırıldaklara, motoru fazla güçlü olmayan bir normal çaplardaki plastik pervaneli bir vantilatöre, bakır kaplama bir pervane taktırsak ne olur? motor gücüne de bağlı bir durum olabilir hesaplamak gerekebilir gibime geliyor ama, klimadan da pahalı mı olur yoksam? ya da benim kafa iyice i am error tadında olmaya başladı yatayım en iyisi yorum sizin beler. ortaokula gittin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 vurmayın olm inme inecek adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 tam anlamadım ama şöle bişi vardı. http://forum.paticik.com/read.php?25,1194914,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 HoeZ said: gecko said: şimdi bu pclerimiz artık çok gelişmiş dual core quad core falan tabii güç arttıkça ısı ve enerjide artıyor enerjinin kaynağı belli, ısı ise bakır kaplama, su soğutma falan ile kısıtlanıyor yükselmiyor şimdi bu sistem ile, evlerimizdeki fırıldaklara, motoru fazla güçlü olmayan bir normal çaplardaki plastik pervaneli bir vantilatöre, bakır kaplama bir pervane taktırsak ne olur? motor gücüne de bağlı bir durum olabilir hesaplamak gerekebilir gibime geliyor ama, klimadan da pahalı mı olur yoksam? ya da benim kafa iyice i am error tadında olmaya başladı yatayım en iyisi yorum sizin beler. ortaokula gittin mi? noluyo lan bi anda yeni üyelik alan herkes bana bu espiriyi yapmaya başlamış kimin kuyruk acısı bu nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Farkinda degiller. Laf sokayim karimaz yapayim derken soguyor bir cok insan su forumda onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ya yok dert değil benim için de 3-4 tane üyelik açmak nedir asdasdasfahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar