Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hardcore doğumgünü hediye&organizasyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kiralık yat + boğaz turu + Kız Kulesi'nde akşam yemeği = organizasyon (takribi 1500 tl)

Hediye içinde bir sürü alternatif var yüzüktür, ayakkabıdır, ayfondur, aytaçtır, odur budur :P.
Mesaj tarihi:
fede said:

barbu said:

hiç beklenmeyen birinden geldi :D

dinanın kastediyosan. forumda efendi irl de ohooooo. kendimden biliyorum neler yapıyor bana

vay. sana dinan yapıyo bi de :D
Mesaj tarihi:
barbu said:

fede said:

barbu said:

hiç beklenmeyen birinden geldi :D

dinanın kastediyosan. forumda efendi irl de ohooooo. kendimden biliyorum neler yapıyor bana

vay. sana dinan yapıyo bi de :D

yaa :(
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Kiralık yat + boğaz turu + Kız Kulesi'nde akşam yemeği = organizasyon (takribi 1500 tl)

Hediye içinde bir sürü alternatif var yüzüktür, ayakkabıdır, ayfondur, aytaçtır, odur budur :P.

Bu gayet güzel bence.
Mesaj tarihi:
Cocostar said:

ya o değilde koskoca topicte hala elle tutulur bişiy yok

elle tutulur derken, hardcore olarak mı?

orgy yapın diyeceğim de son mesajım olacak bu.. en iyi doğum günü ölü doğumgünüdür. ona hardcore süprizler yap, hediyeyi barınaktan al! şeklinde tüm cephaneyi bitireyim bi..

her neyse,sen bi mekan kapat bence, arkadaşlarını falan da çağır kızın harcore olmayan bir doğum günü yapın. standart pasta, eğlence, bilmem ne ve arkadaşlar..

tandem atlayışa götür, beraber atlayın.. hardcore olur bak o.. iki kişilik paris tatiline çıkın hediye olarak.. (uyduruyorum tutmayın)
  • Yeni Oluştur...