Cocostar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 lütfen sevdiceğe yapılabilcek hediye&organizasyon? para sıkıntısı çok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 başlık çok sakat bak demedi deme. 3 vakte kadar troll gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 haklısında beynim durdu sıcakta ne yapıcam lan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 düşünmen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 güncelle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hardcore derken sürprizin içine çeşitli oyuncakları dahil edebiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 aklından neler geçiyor da yapamıyorsun di mi? hadi açıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hiç beklenmeyen birinden geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Kiralık yat + boğaz turu + Kız Kulesi'nde akşam yemeği = organizasyon (takribi 1500 tl) Hediye içinde bir sürü alternatif var yüzüktür, ayakkabıdır, ayfondur, aytaçtır, odur budur :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 mc donaldsda kutlayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 reina'yı kapat. yada laila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hom parteieieieieieieeiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 barbu said: hiç beklenmeyen birinden geldi :D dinanın kastediyosan. forumda efendi irl de ohooooo. kendimden biliyorum neler yapıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 pariste kahvalti, madrid'te aksam yemegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 fede said: barbu said: hiç beklenmeyen birinden geldi :D dinanın kastediyosan. forumda efendi irl de ohooooo. kendimden biliyorum neler yapıyor bana vay. sana dinan yapıyo bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ahahahah hardcore ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 çıplak olarak koliye gir sonra koliyi kargolat. yurtiçi olsun ama aras kırıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 naked man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ucan tekme atarak kutla sonrada moonwalk yaparak uzaklas birkaç patlama helikopter falanda ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ya ulan yapmayın ya tamam leş güldümde cidden yardım lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Silphatos said: çıplak olarak koliye gir sonra koliyi kargolat. yurtiçi olsun ama aras kırıyo hep abi neyi kırıyor. edit: en azından bu durumda neyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 barbu said: fede said: barbu said: hiç beklenmeyen birinden geldi :D dinanın kastediyosan. forumda efendi irl de ohooooo. kendimden biliyorum neler yapıyor bana vay. sana dinan yapıyo bi de :D yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ya o değilde koskoca topicte hala elle tutulur bişiy yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 |Joker| said: Kiralık yat + boğaz turu + Kız Kulesi'nde akşam yemeği = organizasyon (takribi 1500 tl) Hediye içinde bir sürü alternatif var yüzüktür, ayakkabıdır, ayfondur, aytaçtır, odur budur :P. Bu gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Cocostar said: ya o değilde koskoca topicte hala elle tutulur bişiy yok elle tutulur derken, hardcore olarak mı? orgy yapın diyeceğim de son mesajım olacak bu.. en iyi doğum günü ölü doğumgünüdür. ona hardcore süprizler yap, hediyeyi barınaktan al! şeklinde tüm cephaneyi bitireyim bi.. her neyse,sen bi mekan kapat bence, arkadaşlarını falan da çağır kızın harcore olmayan bir doğum günü yapın. standart pasta, eğlence, bilmem ne ve arkadaşlar.. tandem atlayışa götür, beraber atlayın.. hardcore olur bak o.. iki kişilik paris tatiline çıkın hediye olarak.. (uyduruyorum tutmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar