Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor mu araba mı arkadaşlar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Tyrael, 12 Ağustos 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
ölümle özgürlüün arasındaki o ince çizgi nası güzel bi duygu bilemezsin!

abi ne yaptın sen, hiç öyle denilir mi, bu işe merak salanlari, yada burada bunu okuyanların motor hakkindaki önyargılarını kuvvetlendiriyorsun, ölümle özgürlük arasaındaki ince çizgi arabada ya da motor da olduğu gibi her şeyde sizin elinizdedir çoğunlukla bunu unutmayalım (biraz felsefe yapar gibi oldu ama affınıza sığınıyorum amacım ukalalık değil), tabi ülkemizde 4 teker sürücülerinini iki tekerleri araçtan saymadığı da bir gerçek....
herneyse bence dünyanın en büyük zevki motor kullanmak, kısacası o an için size her şeyi unutturabilir....
seviyorum şu motorları :)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
elbette herşeyde bi risk var ve bunları belirtmek zorundayız bence ve hakikaten var öle bi çizgi:)
çünkü dediin gibi özellikle arabalar hiç dikkat etmio 2tekerlere!bak düşün şimdi 2acemi insan biri araba dieri motor kullanıo
arabalı kaza yapıo kemerdi yastıktı derken sadece maddi hasarla kapatabilio olayı
ama dier yandan motorlu trafkite ortalama bi hızda giderken caddede makas yapan bi gerizekalı gelip dokunduruo sana e bu adamın toparlanması zor tabi..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Tyrael, 13 Ağustos 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
çünkü dediin gibi özellikle arabalar hiç dikkat etmio 2tekerlere!bak düşün şimdi 2acemi insan biri araba dieri motor kullanıo
arabalı kaza yapıo kemerdi yastıktı derken sadece maddi hasarla kapatabilio olayı
ama dier yandan motorlu trafkite ortalama bi hızda giderken caddede makas yapan bi gerizekalı gelip dokunduruo sana e bu adamın toparlanması zor tabi..

+1
ülkemizde maalesef araç sürücülerinin çoğu hiç dikkat etmiyor motorculara, en gıcık yönü seni araçtan saymıyorlar, tabi motorcularıda imaj olarak kötü duruma sokan az kişide yok :([signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
valla benimle ölüm arasında kalın bir çizgi var motor kullanımı açısından :) Evet kimi zaman adrenalin salgılamama yol açan gelişmeler olmuyor değil ama bu zaten motora biniş sebebimiz değil mi, adrenalin :) İkisi arasındaki çizgiyi inceltip kalınlaştırmak sizin elinizde, aynı şey araba kullanırken de geçerli.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
ya ben hatirliyodum

2 sene once yazlikta sadece mayo ile 2 kisi scooterla turkbukunden gumbete giderdik.. 80-90 la

ciplagiz ciplak kaski falan birak

allah korumus yahu.. yok yok cocuga vermeyeceksin
Mesaj tarihi:
80-90 değil o şekilde 20 ile bile düşsen baya bir haşat olursun en azından derin sağlam yüzülür. Benim arkadaş o hızda öyle cıbıl cıbıl düştü ve ayağını çatlattı. Sonra üstüme giydiğim şeyleri görünce laf atanlar utansın :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Tyrael, 13 Ağustos 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
elbette herşeyde bi risk var ve bunları belirtmek zorundayız bence ve hakikaten var öle bi çizgi:)
ama dier yandan motorlu trafkite ortalama bi hızda giderken caddede makas yapan bi gerizekalı gelip dokunduruo sana e bu adamın toparlanması zor tabi..

alttındaki motor racing olunca birde egzost değiştirince bak bakalım dikkat ediyolarmı etmiyolarmı bu yaz mesela honda cbr 1000 RR la bodrum a gittim yolda herkes çekiliyordu[signature][hline]Lothlarien Staff Member,
GM Endelith
Mesaj tarihi:
1000rr mı yoksa bir touring motor mu alacağıma hala karar veremedim sadece şu uzun yolda sürekli eğilip gitmek sorunsalı yüzünden.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 15 Ağustos 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
sıcağın altında koca kask ve kalın koruyucu kıyafetlerle nasıl uzun yol alıyorsunuz aklım almıyor doğrusu...

Bmw nin kalahari montu var bende gölgede giyince güneşin altında 4-5 saat kal sıcaktan eser yok.[signature][hline]Snowboy
  • Yeni Oluştur...