Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Desu [Low Diamond Zerg] Stream

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Desunun yorum yaptığı maçları fraps ile kaydedip youtube koyabilecek bir arkadaş olsa çok iyi olur. Desu kayıt yapamya çalıştığında bilgisayarı kasıyor diye yapamıyor. Ben yapmak istesemde bağlantı hızım elvermiyor. Hem bağlantı yüzünden seyredemeyenler hemde maçı kaçırmış olanlar için çok iyi olur. Ayrıca çok güzelde bir kaynak oluşmaya başlar.
Mesaj tarihi:
aquila said:

cok fazla hareket ve tiklatma yapmasa cok iyi olucak.

o konuda haklısın kendimi biraz frenlemeye calisiyorum alışkanlıktan kaynaklanıyo o bi de ben normalde de konuşurken en azından hitap ederken ellerimi kullanan bi insanım o yüzden streami yaparken de duramıyorum ama uğraşıyorum. olacak işallah :P
Mesaj tarihi:
aquila said:

cok fazla hareket ve tiklatma yapmasa cok iyi olucak.
ben tam aksini dusunuyorum.. ne kadar cok yeri aynı anda cover edebilirsen tabiki anlatabilecegin hız da okadar iyi.. o sırada barakadan ne cıkıyo kac sn si war cc calısıyo mus crono boost neye atılmıs.. kosedeki stargate den ne cıkıyo kac sn de cıkıyo onemli seyler bunlar..
Mesaj tarihi:
betadan beri hep yapmak istemiştim bu flashtvdeki amerikan güreşi spikerleri kalitesinde bir sc2 stream i, ama bi türlü sabit bi yerde kalamadım kaliteyi yakalamak için
  • Yeni Oluştur...