Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Desu said: maç bakıp birine atlicaz. kime atlicazzzz go gooo :)
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ustreamin chatini falan nasıl kullanıyoruz, üye oldum, birşey yazınca login screen çıkıyor yine.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bir de yayın baya kaliteli ama lagıyor 10mbit bağlantıyla. Sorun bende mi değil mi anlayamadım.
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 süper oldu ya. valla tv falan açıktı oynarken bile bi yanda. şimdi onu da kapattım oyunu da kapattım güzel güzel izliyorum. eline sağlık desu..
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aha streamde postumu gördüm! burdan erzurumdaki enişteme selam yolluyorum
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yalnız yaklaşık 1 metreye koptum abi
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 pes etti en sonunda feedack yapmıyo diye :D "hala feedbak yapmıyo eeehhhh neyse" xD süpersin desu.
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Desunun yorum yaptığı maçları fraps ile kaydedip youtube koyabilecek bir arkadaş olsa çok iyi olur. Desu kayıt yapamya çalıştığında bilgisayarı kasıyor diye yapamıyor. Ben yapmak istesemde bağlantı hızım elvermiyor. Hem bağlantı yüzünden seyredemeyenler hemde maçı kaçırmış olanlar için çok iyi olur. Ayrıca çok güzelde bir kaynak oluşmaya başlar.
Desu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 çok saolun. ama ben teşekkür ediyorum. izleyen ilgilenen olmasa anlamı olmaz bu işin.
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Desu Tv en yakın zamanda youtubeta yayın hayatına başlamalı. Hatta scyi bırakıp bu işi yapmalı.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 cok fazla hareket ve tiklatma yapmasa cok iyi olucak.
Desu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aquila said: cok fazla hareket ve tiklatma yapmasa cok iyi olucak. o konuda haklısın kendimi biraz frenlemeye calisiyorum alışkanlıktan kaynaklanıyo o bi de ben normalde de konuşurken en azından hitap ederken ellerimi kullanan bi insanım o yüzden streami yaparken de duramıyorum ama uğraşıyorum. olacak işallah :P
screwy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 aquila said: cok fazla hareket ve tiklatma yapmasa cok iyi olucak.ben tam aksini dusunuyorum.. ne kadar cok yeri aynı anda cover edebilirsen tabiki anlatabilecegin hız da okadar iyi.. o sırada barakadan ne cıkıyo kac sn si war cc calısıyo mus crono boost neye atılmıs.. kosedeki stargate den ne cıkıyo kac sn de cıkıyo onemli seyler bunlar..
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 desu'nun dun bir macta hellionlariydi galiba geriye cekmeye calismasi cok iyiydi. Oyunu anlatirken ne kadar yasadigini gosterir bu. Desu tam spiker kivaminda anlatiyor. Gayet memnunuz
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 barnacle said: adeta bir ercan taner dsfs VOID RAY Mİ ÇIKIYOR, VOID RAY, VOID RAY VOID RAY RAY RAY RAY
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Yanına bir de "GG olur" diyecek yorumcu lazım yalnız.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Yorumcu alınca seyirci lag oluyor diye mızmızlanmaya başlıyor, problem olmasa 2 kişi çok daha keyifli olabilir streami takip etmek =)
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 pis les muhabbet yapabilecegim bir adam olsa XUNN gibi ben komenteyt ederim net. Cok daha noob yorumlar olur desudan ama baya komik olabilir.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 betadan beri hep yapmak istemiştim bu flashtvdeki amerikan güreşi spikerleri kalitesinde bir sc2 stream i, ama bi türlü sabit bi yerde kalamadım kaliteyi yakalamak için
Öne çıkan mesajlar