vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 aquila said: saanelan, sana mı sorucaz neremizi şapırdatıcamızı. asilsaanelan, sen dede gibi yemek yiyosun diye saa mi katlancam.. elele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 küçük çocukların yemek yemesi güzel ama ya onlarla beraber tüm vücutları ve halıda yemek yiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=270631 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 seni şapır şupur öperimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 şapırdatma olayıan ben de dayanamıyorum, masayı devirebilecek kadar böle bi rage yapıyorum acaip sinirm bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi hani bi animasyon vardi, kafasinda kasik, salyalari akan bi tipleme hahaaaa haaa haaa haaaa diye loopa sariyordu. bulamiyorum onu, o animasyon bu konudaki bütün hislerime tercüme oluyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yaşlı insanlarla yemek yemek ne demek bilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 horlama 1, şapırdatma 2. apuğa dışın efektiyle olay yerinden uzaklaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 cemss said: yaşlı insanlarla yemek yemek ne demek bilir misiniz? o yine bi yere kadar.. sapirdatmayi gecip, ulan ben de mi yaslaninca böyle olucam kafasina giriyorsun. fena kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 horlamadan kaçış yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yok ya insan kendine bakarsa falan 70 80 e kadar götürür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 http://hahahaha.fr/ ahaha o videoyu ararken bunu buldum, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Rasmon said: horlama 1, şapırdatma 2. apuğa dışın efektiyle olay yerinden uzaklaşırım. bizim peder horlayarak komşuyu uyandırmış adam, hormalaya karşı resist kastım küçüklükten beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 neremizi şapırdatalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 la yemek yerken ne kadar cevrenize dikkat ediyormussuz yiyin kalkın ben yemek yerken dünya ile iletişimi keserim karsımdaki deil sapırdatsın kriz gecirse sandelyeden düşsefaln duymam şapırdattıgımıda zannetmiyorum cünkü genelde cignemiyorum yemek yeme işi zaten 1-2 dk bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 senko said: izmirde nedense cok fantastik bocekler var, amazon ormanlarindan kacmis gibi. bizim burda çok örümcek oluyo bugünlerde niye anlamadım tamam etrafımız yeşillik ama insaf sdf baya avcum kadar örümcek vardı geçen gün mutfakta ama ince bacaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ağız şapırdatmadan fantastik böceklere nasıl geçmişsin lan selçuk dur okuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 nerubian krallığına döndü lan burası örümcekler yılanlar çiyanlar fırlıyo her yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar