Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 guild başlıklarında konuyla ilgisiz mesajlaşmalardan kaçınalım lütfen.
azazeell1234 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Asgard said: bugün,en geç yarın bi karar alıcaz yeni guildmi açalım yoksa mevcut bi guildin içindemi işleyelim diye.Nickinizi yazarsanız biz size ulaşırız oyundan:) arada giriyorum norna ama sc lerde eşlik ederim oyuna girdiğim zamanlarda (tipsiz):P
azazeell1234 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Asgard said: tabi bekleriz:) şimdi bişi diyecem.)su foruma ılk gıren bırı sızı nasıl bulacak ne guıld ısmı var ne bısı:P ((tanıyamayanlar için hani;)))
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bizi bulmayacak o nickini bırakacak biz bulacaz:) zaten beklediğimiz sayıya ulaşamadık yine klasik türk topiği olacak aman allahım utandım:) p.s ha bu arada yabancı bi guildde bi türk topluluğuda kurabiliriz isteyenler /w Toraman yada / Razur /Crof
BlindArcher Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Madem istediğiniz gibi olmuyor :P. Tomb lar için Melee dps / range dps / healer (dok/shaman) (dok tercihimdir) lazım olursa beni çağırabilirsiniz. 18-07 arası istenilen anda oyuna girebilirim. Pocket a ihtiyacım varda. Sıkça giren/sabit bir grup işime gelir (unstople / melee absorf almak istiyorum). Böyle bir grupta yer var ise, oyunda olmasam bile, çağrılabileceğim telefon/msn vs. verebilirim.
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 alt kasıyoruz bizde bi 40 layalım akarız tomblara:)
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 enver rica etsem, unstople / absorf deme kimyamı bozdun be ya :P :P
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bende katılabilirim... acc yi 6 aylığına yeniden açtım dest sıfırdan kasmam gerekecek ama fark etmez.. zaten hep bi zealotum olsun istiyodum...
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Yeniden açtırdım accountu Blork oynuyorum. Karak norn da rank 29 um şuanda oyun içi nickim "Aog" benide alırsanız sevinirim
butti Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Arkadaşlar, şu anda Karak-Norn'da "The Turks" adı altında sanırım yeni kurulmuş bir guild var. Bu forumdaki üyelerle yada bu topic ilgilileriyle bir alakası var mı bilmiyorum. Ama bu başlıkta yeterli sayıya ulaşılamadığından guild kurmuyoruz denmişti. Şu an hazır kurulmuşu var, orada birleşebilir miyiz acaba.
butti Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Benim bildiğim ilk ama oyunu henüz 2-3 aydır oynuyorum. Niye bir sorun mu var ki The Turks olunca.
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 butti said: Niye bir sorun mu var ki The Turks olunca. Bazı arkadaşlar osmanlı yada türk ismindeki guildlere karşılar :) zaten türklerle de oynamaz bunlar, nede olsa türkler mmo özürlüdür, bencildir, falan filan... en temizi yabancılarla oynayıp kaliteli yaşamaktır :P ben alıştım sende alış. takma :D
interperez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bundan 1.5 sene önce Eltharionda kurulmuştu gene "The Turks" diye bi guild. tee o zamanlardan Şu anda K.norn'da kurulan guildteki insanlarda gayet iyiler. Aion'dan gelmişler yanlış hatırlamıyosam.Yeni başladılar oyuna.Yaş ortalamasıda bir hayli yüksek.Bence kafanızdaki ön yargıları atın.Yabancılarla oynamayı zevkli bulanlara değil sözüm, yabancılarla oynamayı elitizm görenlere. Birde guild ismiyle değil yaptıklarıyla anılır genelde.Umarım bu arkadaşlar kalıcı ve başarılı olurlar.(tu)
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Organize Isler diye bir guildim var, zorla azimle masteri olup ismini degistirdigim, su an tek ben varim guildde rank 10 oldu :) isteyen gelsin, cok online olamiyorum ama kusura bakmayin. Sahsen turkce isimli guilde karsi degilim (zaten karakterlerimin cogu da turkce) ama ozel olarak karsindakinin burnuna soka soka turkum ben/ osmanliyim hülen demenin karsi taraftan hos gozuktugunu dusunmuyorum. Amac oyun oynamak, gercek dunyadan bir nebze uzaklasmak.
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 patii/we, saldim-mara , cevriye-zealot genelde zealot la takılıyorum...
butti Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Haa pardon, ben tepki ceken yerin ismi oldugunu dusunmemistim. Sanki daha once The Turks olupta, icinde cok hirgur olmus, o yuzden bu guilda tepki var sandim. Isim konusu hic aklima gelmedi ama ben neredeyse 6 yildir filan online oynuyorum, wow da filan bir suru Norwagian Army, Finland Knight filan gibi isimlerde guildlar gordum. Hic oyle acayip gelmiyor ama var demek ki oyle birsey. Neyse benim demek istedigim bir Turk guildu var. Eger katilmak isterseniz kalabaliklasiriz eglenceli olur. Hep beraber kavga dovus gecinir gideriz gibiydi.
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Peh ben bırakalı çok oldu .. ben Türk oluşumuna karşı değilim ama wow da olsun warhammerın 1. yılı olsun türk guildleriyle hiç biyere varamadık .. ha diyceksiniz önemli olan birarada olup zevk almak .. inanın bana biyere kadar katılıyorum ama biyerden sonra insan başarı istiyor .. Ben bıraktığımda Moonlapse teydim hala devam ediyolar bilmiyorum ama benim zamanımda çok sağlam guildti orderın sağlam guildlerine kafa tutabilen tek birlikti ve o yüzden çok zev alarak oynuyodum oyunu .. Hesabımı bi arkadaşa devrettim acaba hala oynuyomu merak ettim .. Reyna sorc yada Raino Dok gören olursa benden slm iletin hehe :)
Harir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 K8p günlerindeki gibi değil.Baya patatesler şimdi:)
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 k&p günleri ne güzeldi yav .. yemin ediyorum 3 wb alırdık hemde çok rahat tek wb le .. tabii yanlış anlaşılması sağlam order wb lerinden bahsetmiyorum onlarla kapışırdık .. sağlam bi kaç oyuncumuz bırakmadan önce rahat alırdık onları 1e 1 de .. Ne günlerdi ah ah .. neyse keşke dağılsa o kadar isim yapmıştık şimdi eziklerin guildi olduysa dağılsın :)
Öne çıkan mesajlar