ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Merhaba, eski bir kasam vardı. O kasayı kullanıyorum. Everest marka dandik bişey. Şimdi sorunum şu. HIS 5770 ekran kartım var. Örneğin World of Warcraft'a girince ekran kartı fan sesi çok artıyor. Bunun sebebi kasanın içinde havanın az dönmesi olabilir mi? Yeni bir kasa alınmalı mı? 5770 herkeste mi böyle? Yanmasından korkuyorum. Eğer kasa almam gerekiyor ise 100-150 TL arası bir kasa önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kaç derece gösteriyor bileşenlerin? HWmonitor ile hepsine bakabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 db'si düsük fun taksan olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 olur herhalde. Eve gidince fan hızına da bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 fan sesi artıyo çünkü daha hızlı dönmeye başlıyo, artmazsa korkman lazım, o zman yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 fan hızlanıyor tabi yanmasın diye. Fakat sanki biraz gereksiz arttırıyor. Kasa içi gereğinden fazla olabilir mi diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hava dolaşımının kötü olması + artan sıcaklıklar + bilimum toz bilmemne. Kasa eski dediğin için yazıyorum zaten varsa bunlar sallama beni. Öne içeri üfleyecek şekilde düzgün bir fan, arkaya üst taraflara doğru da dışarı atıcak şekilde artık duruma göre 12cm lik fanlar takarsan olur bu iş. Bir de kabloları üşenmiyosan tekrar bi düzenlersin ortalıktan çekilirler tamamdır. Hatta portatif hava kompresörleri satılıyor bilgisayarcılarda onla da tozdan arındırınca tam olur. Bu arada 5770 ten deil de cpu nun fanından -hele ki stok fansa- geliyo olmasın o ses, 5770 sessiz çalışıyor bende mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 dasaaa said: kaç derece gösteriyor bileşenlerin? HWmonitor ile hepsine bakabilirsin.. Ya bu HWMonitor'un gösterdiği değerler bana pek inandırıcı gelmiyor. Programda 48 derece yazan yere Bios'dan bakınca 58-60 gösteriyor. Benim görmediğim bir ayarı falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 işlemci i5 750. Fanı da default gelen. o mu acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 stock fan acaip ses yapıyordur. makul bişi ile değiştir.. coolink corator ds güzel mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 3 senedir intel stock fanlari sessiz oldugunu iddia eden aftermarket fanlardan daha sessiz. gunahi onda aramayin bosuna. o kafasina gore sesiz sakin calisiyordur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Fanların çok tozlu olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 6 aylık parçalar hepsi. Tozdan değil diye düşünüyorum. He açıpta toz var mı bakmadım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ekran kartının soğutucu metalini ne kadar uzun bir zamandır temizlemiyorsun? Eğer üstü kapaklı mazgal şeklinde bir kart iseiçindeki yuvaları toz tıkamış ve soğutma için gerekli hava akımını artık sağlayamaz hale gelmiş olabilir. Bu işte noob isen bilen birine temizletmende yarar var. Yok biliyorsan zaten temizlesene kardeşim kasanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar