Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 nihatı aldık diye hazırlık maçı yapıyoruz adamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Pazar günü di mi? Töbe töbe, yolda olacam. Umarım otobüsteki tv lerde izlenirde izlerim maçı. Garip ama hiç haberini duymamıştım. Eğlenceli maç olur ama villareal yener, eksiklerimizi görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Gutinin ilk maçı olacak. Delgado out guti in : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 pazar günü evet maç günü birlik gidip geliceklermiş bizimkiler yorucu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 said: Takımımız, Villarreal ile oynayacağı hazırlık maçı için yarın İspanya'ya gidecek. Teknik Direktörümüz Bernhard Schuster, İspanya'ya şu oyuncularımızı götürecek: "Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Matteo Ferrari, Tomas Zapotocny, Fink, Quaresma, Guti, Uğur İnceman, Tabata, Bobo, Hilbert, Ersan Gülüm, Mert Nobre, Onur Bayramoğlu, Necip Uysal, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci ve Holosko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Nihat'ı aldık diye neden maç yapıtoruz anlamadım. Ne biçim anlaşma lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Küçük takımlar, büyüklere oyuncu satınca anlaşmaya eklerler hazırlık maçı diye. Beşiktaş'ın gururlanması gerek teknik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 cididi bir rakip karsıdında görelim bakalım bizimkiler bu macta da hırs ypar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 fm oyna aktiftablet said: Nihat'ı aldık diye neden maç yapıtoruz anlamadım. Ne biçim anlaşma lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 BulletRide said: Küçük takımlar, büyüklere oyuncu satınca anlaşmaya eklerler hazırlık maçı diye. Beşiktaş'ın gururlanması gerek teknik olarak. Bu anlaşmadan sonra villarealin kralı beşiktaşın sadrazamına eşit olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 BulletRide said: Küçük takımlar, büyüklere oyuncu satınca anlaşmaya eklerler hazırlık maçı diye. Beşiktaş'ın gururlanması gerek teknik olarak. beyler adam ön eleme terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Beşiktaş villa dan büyük takım, gs ve fb de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ya zaten realden falanda büyüğüz aslındada mütevazi olduğumuz için çok dillendirmiyoruz bu tarz şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kazım>barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 BulletRide said: Küçük takımlar, büyüklere oyuncu satınca anlaşmaya eklerler hazırlık maçı diye. Beşiktaş'ın gururlanması gerek teknik olarak. hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gutinin ilk maçı, finkin son maçı olacak. Ben izleyemiyorum. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hangi kanal tr saatiyle kaçta vs vs /başlıkta yazıyomuş ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Tenekeadam said: gutinin ilk maçı, finkin son maçı olacak. Ben izleyemiyorum. Neyse. valla bana fink kalıp kel gitse daha iyi olcak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 su boboyu tc vatandasi yapasakda rahatlasak dertlerin cogu bitecek ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hadi bakalım bağlandı atv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 maça 6 dk kalmış neden hala suluyorlar çimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 eee siyah forma ?? ee hani salı günü idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar