Draven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Derin okyanus sulari altinda yasiyan garip baliklar. Bazilari korkuttu baya, yani onceden uyarim baya garip seyler var aralarinda. Benim cok hosuma gittikleri icin paylasmak istedim. Buda bulunan dev murekkep baliklarina ait resimler (dev olanin lavrasi) agzi kollarindaki penceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mürekkep balığından pastırma yapmışlar lol.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 onlar nası bı murekkep balıgıdır yarabbım yuhanesburg[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bunların filmi vardı koca koca tekneleri batırıyorlardı :D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 şu ışıldayan çok güzelmiş[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 artık deniz üzerinde uçan-geçen hatta karadan uzaklaşacak hiç bir taşıta binmiycem :P Bıh! Keşfedilenler böyleyse,keşfedilmeyenler nasıl,düşünmek bile istemiyorum.... brrrr...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 1-Hebele 2-Hobelö 3-DEnize hayatta girmiycm bu ne lan o uzun baglik sirin ama=) 4-hebele 5-ohannesburg....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Tarkan Viking Kaninda gordugumde cok guldugum bi hayvan gercekmis inanamiyorum:) Helal olsun o zaman kesfetmis bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu olmadan olurmu lan[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bunlardan herhangi birinin derinlerde yuzerken ayagima dokundugunu dusunmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 çok tatlılar yaa yirim ben bunları :) derinlerde yaşıyor bu arkadaşlar, birşey olmaz korkmayın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 3. olan ın bacak gibi olan yüzgeçlerine dikkatinizi çekerim. amphibian gibi bişey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Derin merin dinlemez bunların çoğu gelir kıyalara da :D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Rakının yaninda iyi gider bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Oha be abi. Şu çene kısmı kapı tutacağı yada vana gibi duran favorim.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA işte bu ya, zaten deniz fobisi olan ben, hayatımın sonuna kadar denize girmem artık[signature][hline]Old loves die hard Old lies die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abi bi konuyu bilmiyorum denizde en fazla ne kadar derine inildi? bilinmeyen canlıalr var m?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 evet dogru. derinlerde zaten hic isik olmadigi icin bunlarin cogu kor, yada bulanik goruyorlar. basilari isik cikariyo ama okadar yani, cogunun gozu gormuyo. kor tuttugunu sey ediyor yani oralarda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 2 den sonra ne olduğu tam olarak bilinmiyor.Acaba nasıl şeyler var acayip çok merak ettim şimdi.Şöyle bir baba yiğit çıkıp dalsa aslında adamlar Marsa filan gidiyor bi 10 km ye inemiyorlar denizde püü :D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 lance 2 den sonra demişsin de o 2 ne?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 öeh be abi bunlar deniz canlısı olamaz ya denizden babam çıksa yerim lafı tarihe karışıyo bu resimlerle[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Oha 50 yıllık dünya kupası maçları çıkar o kalamarla.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Yok abi baba yigitlikle alakasi yok. insan tasiyabilen denizaltilari ancak 1500-2000 metreye iniyor, ufak kamerali insansin olanlar 3000-4000 falan sanirsam. Okadar yuk deniz suyunun agirligini dusun,4000 metrede her cm³ ustune 400kg agirlik biniyor demek, oyle bir basinc varki dogru duzgun insan tasiyabilecek bir deniz alti yapilamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Draven, 12 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Yok abi baba yigitlikle alakasi yok. insan tasiyabilen denizaltilari ancak 1500-2000 metreye iniyor, ufak kamerali insansin olanlar 3000-4000 falan sanirsam. Okadar yuk deniz suyunun agirligini dusun,4000 metrede her cm³ ustune 400kg agirlik biniyor demek, oyle bir basinc varki dogru duzgun insan tasiyabilecek bir deniz alti yapilamadi. paticik olarak bunu yaparsak işi bitiririz[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 2 derken 2 km'yi söylemek istemiştim :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar