Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy civarında fitness salonu

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Kadıköyde Acıbadem, Göztepe, Merdivenköy üçgeninde tavsiye edebileceğiniz fitness salonu var mı? Aramaya inandım başta baktım daha önceden konular var fitness salonlarıyla ilgili ama anadolu yakası ya da kadıköy civarı için yoktu.

Bildiğiniz ya da gittiğiniz bir salon varsa tavsiye edebileceğiniz bekliyorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

1 aydır düzenli diyetle 5.5 kilo verdim. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor. Yanında çalışmam da lazım.

Evde alet falan da yok. Bir dambıl var sadece. Mekik falan abanıyorum ama benç falan da yapmam lazım biraz.

Gazla olsaydı 1 aydır devam edemezdim. Cidden önemli benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da lazım böyle bir yer.
Ethemefendi'de var girişinde ama nasıl bi yer bilmiyorum.
Maltepe'de falan gerçi havuzlu yerler var 900 lira falan peşin alıyorlar, ben de araştırıyorum oraları.
Gerçi ben çoğuyla pazarlık yapıyorum aylık vermek istiyorum ücreti sdf
Her şey içinde olacak aga yoksa sarmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi şeklde bu işleri araştırmış ve bişiler öğrenmş biri olarak, salonda yapacağın hareketlerin 10'da 8'ini evdede dumble ile yapabilirsin.sana salonda bench press yaptıracaklar halterle yapacaksın;

aynısını dumble'la yapmakta mümkün.

fly yapıcaksın,dumble'la zaten.

pullover yapıcaksın, gene dumble'la

biceps çalıştırıcaksın dumble'la veya halterle tamamen aynı etki.

triceps çalıştırcaksın aynı şekilde gene dumble'la mümkün.

tek evde yapamayacağın şey koşmak olacak,koşu bantın varsa oda mümkün.

ciddi şekilde oturup malzeme bile alsan ayda 70-80 lira vereceğine bi seferde 100-150 liraya 50 tane mazeme alıp evde çalışabilirsin ki bunu öneririm ben.

ha dersen ki ben profesyonelleşmeye çalışıcam,body building yapıcam veya mma yapıcam veya herhangi bi sporla profesyonelimsi ilgilenicem o zaman evet git,ama sırf kilo vericem diyosan gerek yok emin ol
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:

ciddi şeklde bu işleri araştırmış ve bişiler öğrenmş biri olarak, salonda yapacağın hareketlerin 10'da 8'ini evdede dumble ile yapabilirsin.sana salonda bench press yaptıracaklar halterle yapacaksın;

aynısını dumble'la yapmakta mümkün.

fly yapıcaksın,dumble'la zaten.

pullover yapıcaksın, gene dumble'la

biceps çalıştırıcaksın dumble'la veya halterle tamamen aynı etki.

triceps çalıştırcaksın aynı şekilde gene dumble'la mümkün.

tek evde yapamayacağın şey koşmak olacak,koşu bantın varsa oda mümkün.

ciddi şekilde oturup malzeme bile alsan ayda 70-80 lira vereceğine bi seferde 100-150 liraya 50 tane mazeme alıp evde çalışabilirsin ki bunu öneririm ben.

ha dersen ki ben profesyonelleşmeye çalışıcam,body building yapıcam veya mma yapıcam veya herhangi bi sporla profesyonelimsi ilgilenicem o zaman evet git,ama sırf kilo vericem diyosan gerek yok emin ol

ortam ve motivasyon ve etrafta çalışan başka insanlar olması vs etkiliyor bayağı yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...