vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Kadıköyde Acıbadem, Göztepe, Merdivenköy üçgeninde tavsiye edebileceğiniz fitness salonu var mı? Aramaya inandım başta baktım daha önceden konular var fitness salonlarıyla ilgili ama anadolu yakası ya da kadıköy civarı için yoktu. Bildiğiniz ya da gittiğiniz bir salon varsa tavsiye edebileceğiniz bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bi heves başlayacaksın ama hemen bıkacaksın, para boşa gidecek. Baltalı İlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hitform var fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 1 aydır düzenli diyetle 5.5 kilo verdim. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor. Yanında çalışmam da lazım. Evde alet falan da yok. Bir dambıl var sadece. Mekik falan abanıyorum ama benç falan da yapmam lazım biraz. Gazla olsaydı 1 aydır devam edemezdim. Cidden önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bana da lazım böyle bir yer. Ethemefendi'de var girişinde ama nasıl bi yer bilmiyorum. Maltepe'de falan gerçi havuzlu yerler var 900 lira falan peşin alıyorlar, ben de araştırıyorum oraları. Gerçi ben çoğuyla pazarlık yapıyorum aylık vermek istiyorum ücreti sdf Her şey içinde olacak aga yoksa sarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bakalım kadıköyde birkaç yer tavsiye etti arkadaşlar. Bu gün bir ortama bakacağım. Beğendiğim olursa aralarından yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 shoreclub suadiye movieplexin orda cok iyi hocalari olan baya buyuk ve tetemiz bi salon havlu estemal felan sauna buhar odasi felan herey war bi tek havuz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mighty_THoR said: hitform var fena değildi hitform güzel ama libadiyede uzak olabilir sana belki. havuzu, saunası, buhar banyosu, basket, pilates, step falan herşey var. soyunma odaları falan da temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Acıbadem İstek Vaktı Emlak Bankası Konutları tarafında Stress-Control var. Güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Kadıköyde baktığım 3 yerden ikisi kapanmış, biri de iflas eşiğinde sanırım. Çok kötüydü. Yarın da sizin dediklerinize bakarım. Edik: Mathias'ın söylediği salonu internetten araştırdım, memnun sayısı fazla. Aradım koşullar da iyiymiş. Yarın kayda giderim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ciddi şeklde bu işleri araştırmış ve bişiler öğrenmş biri olarak, salonda yapacağın hareketlerin 10'da 8'ini evdede dumble ile yapabilirsin.sana salonda bench press yaptıracaklar halterle yapacaksın; aynısını dumble'la yapmakta mümkün. fly yapıcaksın,dumble'la zaten. pullover yapıcaksın, gene dumble'la biceps çalıştırıcaksın dumble'la veya halterle tamamen aynı etki. triceps çalıştırcaksın aynı şekilde gene dumble'la mümkün. tek evde yapamayacağın şey koşmak olacak,koşu bantın varsa oda mümkün. ciddi şekilde oturup malzeme bile alsan ayda 70-80 lira vereceğine bi seferde 100-150 liraya 50 tane mazeme alıp evde çalışabilirsin ki bunu öneririm ben. ha dersen ki ben profesyonelleşmeye çalışıcam,body building yapıcam veya mma yapıcam veya herhangi bi sporla profesyonelimsi ilgilenicem o zaman evet git,ama sırf kilo vericem diyosan gerek yok emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Valeron said: ciddi şeklde bu işleri araştırmış ve bişiler öğrenmş biri olarak, salonda yapacağın hareketlerin 10'da 8'ini evdede dumble ile yapabilirsin.sana salonda bench press yaptıracaklar halterle yapacaksın; aynısını dumble'la yapmakta mümkün. fly yapıcaksın,dumble'la zaten. pullover yapıcaksın, gene dumble'la biceps çalıştırıcaksın dumble'la veya halterle tamamen aynı etki. triceps çalıştırcaksın aynı şekilde gene dumble'la mümkün. tek evde yapamayacağın şey koşmak olacak,koşu bantın varsa oda mümkün. ciddi şekilde oturup malzeme bile alsan ayda 70-80 lira vereceğine bi seferde 100-150 liraya 50 tane mazeme alıp evde çalışabilirsin ki bunu öneririm ben. ha dersen ki ben profesyonelleşmeye çalışıcam,body building yapıcam veya mma yapıcam veya herhangi bi sporla profesyonelimsi ilgilenicem o zaman evet git,ama sırf kilo vericem diyosan gerek yok emin ol ortam ve motivasyon ve etrafta çalışan başka insanlar olması vs etkiliyor bayağı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sakın işte sukadar karşılığında şukadar extradan uye olursun yalanına inanma mümkün mertebe kısa süreli kayıt yaptır parana yazık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar