Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yok ama ondan sonra en zevkli matchup işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Tastelessın yorumları çıkardığı bazı sesler falan Seth Rogena acayip benziyor ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Sage said: Tastelessın yorumları çıkardığı bazı sesler falan Seth Rogena acayip benziyor ahaha :) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 aynı laaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Aahah bildiğin aynı ahahaha :D çok komik ya ahahah. O diil de clide ın thor koyması lazım ortaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 inanılmazdı son pvz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Taeja (T) vs Cool (Z) Set 1: Lost Temple Set 2: Metalopolis Set 3: Desert Oasis TOP (T) vs Polt (T) Set 1: Delta Quadrant Set 2: Xel'Naga Caverns Set 3: Scrap Station Maru (T) vs san (P) Set 1: Delta Quadrant Set 2: Lost Temple Set 3: Xel'Naga Caverns Inca (P) vs Zandarke (P) Set 1: Lost Temple Set 2: Metalopolis Set 3: Xel'Naga Caverns Bugünkü maçlar başlıyor birazdan :) http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Fisher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 o nası kotu bi tvt ydi ole yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bütün oyun boyunca PoltPrime şöyle PoltPrime böyle diye diye adam yenilince bir anda diyecek bişi bulamadılar ahah :). OGSTop un ilk contaminatei kırması çok iyi oldu(expansion kırmızıya düştü ya) ama eksik olan şey marine/marauderdı tanklar bomboş duruyordu öyle 1-2 bunker koyabilseydi oyunu orda kazanırdı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Son oyunda çok büyük terbiyesizlik yaptı TOP, golda oturunca mineralleri nereye harcayacağını şaşırdı. Bir de ilk büyük pushta main basei aşağıdan patlattığında alabilirdi maçı sanki, neden geri döndü anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Diğer koreliler bir yana da TOP tam uzaylıya benziyor ya aahah neyse. Poltla Top eğer eşit base sayısında olsaydı Polt alırdı oyunu, toptan daha iyi yönetti ünitelerini bence :). O Gold olmasa zor toparlardı TOP oyunu ama tabi TOPun macrosu da baya iyidi o kadar geliri olmasına rağmen hep 100-150 mineral arasında gidip geldi sonlara kadar.(sonlarda harcamak için her yere cc attı gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi cok takılıyo izliyemiyotum hiç bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 13 yaşında çocuk lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Sağda 5 tane falan daha stream var, onları dene istersen. Edit: sol ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 cüce, teamliquiddeki linklerde mi çalışmıyor :/ Ve ahaha 13 ya sc1 çıktığında çocuk 2 yaşında düşünsene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hepsi takıla tkaıal calısıyo sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 anlamadım cıdden ınternet hızım falan yetmıyo erhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 O kadar dt vardı ki neden raven çıkarmadı anlamadım. Raven çıkarması için her türlü neden vardı, bir sürü stalker, DT falan ahah :). 2 base iyi dayandı yalnız biraz daha dikkatlı olsaydı çevirebilirdi oyunu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Kötü oynadı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Cuce said: anlamadım cıdden ınternet hızım falan yetmıyo erhalde o az önce oldu bendede,ara ara oluyor,izliyodum yoksa 1 mbit ile çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şimdi düzeldi gibi, sanırım adobe yine kafasına göre caktırmadan updateyapıyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Direk GomTV.net'i denediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 o deilde bu artosisin yorumları falan dinlerken bazen adamın oyunu bildiginden suphe ediyorum, yani yorumlar, combatları okuması falan rezaletdende ote bilmiyorum belki tecrübesi yoktur böle büyük bi organizasyonda oldugu icin sacmalıo olabilir ama, yinede combatları duzgun yorumlayamaması falan, ki bu adam dünyaca ünlü bi oyuncu, ben burda harcanıyorum alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 vlc yada gom player ile alttaki url yi acarak izlemeyi de deneyebilirsiniz. http://211.43.144.238:8900/view.cgi?hid=1&cid=21&nid=900&uno=15521&&title=TG-IntelSTARCRAFTIIOpenSeason1&key=b0344af53a22fdbe40024ad56207f33d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 cannon rush, koreliler cok lamer ya macro game beceremiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar