Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL - GomTV Global SC2 League

tunca

Öne çıkan mesajlar

Taeja (T) vs Cool (Z)
Set 1: Lost Temple
Set 2: Metalopolis
Set 3: Desert Oasis

TOP (T) vs Polt (T)
Set 1: Delta Quadrant
Set 2: Xel'Naga Caverns
Set 3: Scrap Station

Maru (T) vs san (P)
Set 1: Delta Quadrant
Set 2: Lost Temple
Set 3: Xel'Naga Caverns

Inca (P) vs Zandarke (P)
Set 1: Lost Temple
Set 2: Metalopolis
Set 3: Xel'Naga Caverns

Bugünkü maçlar başlıyor birazdan :)
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Fisher
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün oyun boyunca PoltPrime şöyle PoltPrime böyle diye diye adam yenilince bir anda diyecek bişi bulamadılar ahah :).
OGSTop un ilk contaminatei kırması çok iyi oldu(expansion kırmızıya düştü ya) ama eksik olan şey marine/marauderdı tanklar bomboş duruyordu öyle 1-2 bunker koyabilseydi oyunu orda kazanırdı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer koreliler bir yana da TOP tam uzaylıya benziyor ya aahah neyse. Poltla Top eğer eşit base sayısında olsaydı Polt alırdı oyunu, toptan daha iyi yönetti ünitelerini bence :). O Gold olmasa zor toparlardı TOP oyunu ama tabi TOPun macrosu da baya iyidi o kadar geliri olmasına rağmen hep 100-150 mineral arasında gidip geldi sonlara kadar.(sonlarda harcamak için her yere cc attı gerçi)
Sosyal ağlarda paylaş

o deilde bu artosisin yorumları falan dinlerken bazen adamın oyunu bildiginden suphe ediyorum, yani yorumlar, combatları okuması falan rezaletdende ote bilmiyorum belki tecrübesi yoktur böle büyük bi organizasyonda oldugu icin sacmalıo olabilir ama, yinede combatları duzgun yorumlayamaması falan, ki bu adam dünyaca ünlü bi oyuncu,
ben burda harcanıyorum alo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...