Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

domain kayıt için neresi ?

Fly

Öne çıkan mesajlar

selam,

şu ana kadar hep shared hosting alıp onların sağladığı domainleri kullanıuyordum

şimdiyse vpsim var, sağlayan yer de domain adı için lisanslı değilmiş, dışarıdan alıp bağlayacağım, lakin uzun süredir bu işlerle ilgilenmediğim için aklımda bir yer yok.

godaddy yıllardır duyduğum isim ama çok üçkağıtçılar gibi kalmış aklımda niyeyse,
google da yine godaddyden veriyor ama google apps ıvır kıvır da varmış,

başka da bilemedim şimdi, nereden alınır ?
Sosyal ağlarda paylaş

çok fazla yergi gördüm ama godaddyle ilgili, çocuk halimizle açtığımız dandik forumda sorun çıkarmışlardı diye de anımsadım şimdi, açıkçası tırsıyorum

namecheap'e baktım ondan da şikayetçi var aynı oranda,

son olarak name.com iyi diyorlar, türkiyede kartımı iptal etti diyen dışında çok az rastladım şikayet edene.

name com da aynı ayardaysa alacağım 10-15 dkya, bilginiz var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

godaddy'i hiç kullanmadım, hakkında yorum yapamam da..

ben alan adımı teee eskiden türk biyerden almıştım, ismini bile hatırlayamadım =P diyeceğim odur ki sonradan dreamhost'a aktardım, bence o da iyi.. godaddy olmaz diyorsan bir bak derim.

bir de neden "godaddy" bu kadar tercih sebebi? ben de merak ediyorum. yani kendilerini diğerlerinden ayıran nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Godaddy'den dediğim gibi sadece domain alacaksınız, hostingini alıp da kötülemeyin boşuna.
Sadece kendim için godaddyden 5-6 domain aldıydım 4 senedir de hep ordan alırım domaini, başka yerlerden de domain aldıydım zamanında şöle söliyim:
-Sürekli bir indirim kampanyası, avantajları filan oluyor.
-Domain yönetimi için çok güzel bir paneli var. Diğer aldığım yerlerde (çok iyi yerler değildi gerçi...) her bi domain işleminde (ns taşımak vs.) illaki destek kısmına başvurmak zorunda kalıyordum. Yani tamamen sorunsuz ve rahat bir domain yönetimi var.
-Gayet hızlı bide. Ns'leri değiştirdiğim gibi domain çalışmaya başlıyordu... Başka yerlerde ns değiştiriyorum bi 10 saat sonra ben giriyorum başka tanıdıklarım giremiyor desteğe soruyorum "dns yayılması için blablabla zaman lazım" blabla diyolardı.
Godaddyde ise domain konusunda desteğe başvurmak gereksinimi duymadım bile daha...

Kısaca:
Ucuz, kaliteli, sorunsuz. (sadece domain)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...