Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Uçak simulasyonlarına Flight simulatorla biraz uğraşarak başladıydım ama çok becerebildiğim söylenemez fakat daha sonrasında hawx'ı oynayıp bitirip hayran olduydum. uçaklara az çok ilgim var ama oyunlar konusunda pek bir bilgim yok. tavsiye edebileceğiniz oyunları alabilir miyim? savaş olur,başka bişi olur,serbest uçuş olur,ne bileyim anlarsınız işte =) (flight simulatoru çakabilsem de sürekli bi yerden bi yere uçuş yapabilsem diyorum ama o da olmuyor yahu çok karışık,çok profesyonel :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Buaradki flightsimx topiğine bak, biraz zaman ayırsan öğrenirsin. Adamlar kastı tutoları döşediler resmen. Uçuş talep et hatta, biri uçar illa onlarla uçarken öğrenirsin multide. Bi de süper bi savaş uçaklı oyun vardı ps2de ama unuttum hangisiydi, o çok kraldı, sen böyle yazınca aklıma geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ace combat (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Benim dediğim amerikan oyunu olmalıi köpekbalığı ağzı desenli uçaklar vs. capon vuruyoduk :D onu da hatırlayın çok güzel oyundu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tabi bilgisayar için olmalı o ace combat bilgisayarda yok galiba? nilep,ya o topiğe elim gitmiyor bir türlü böyle internet for dumbs tarzı tutoriallar var mı ki fs için? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ya sen gir incele, öğreniliyo. Ben bile öğrendim düşün, ki oyundaki flight lessons kısmı var ya. tutorial missionlar diil de direk lessons kısmı. Oradan hem okuyosun hem de görevleri uçuyosun. İndirmeyi alçalmayı falan öyle öğrendim. Bi dene derim, ben yaptıysam sen de yaparsın. Baya sabırsız ve korkağım çünkü bu oyunla ilgili, ona rağmen kaldırıp indirebiliorum uçak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yarın bi bakayım bakalım ya o tutoriallarda bi yeri yapamamıştım baya gıcık kapıp kapatıp sildiydim zamanında onu hatırlıyorum. alçalırken şekillerin içinden geç falan diodu galiba öyle bişi. neyse ya sağolasın yine bi gaza geleyim bakalım. o değil de hawx 2 çıksın ya of süper videoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sturmovik var en iyisi zaten WWII simulasyonlarının ama bayağı zor öğrenmesi de ustalaşması da,falcon 4.0 allied force var f-16 simulasyonu,zamanın varsa ona bir bak derim.en gerçekçi combat sim olarak geçiyor.sırf manueli bile 700küsür sayfa ama ve radarı öğrenmek bile bir kaç haftanı alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abow yapma o abi o kadar profesyonel değil şöyle hawx gibi kolay öğrenebilecek bişiler lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 @madcat FSX kullanmak istiyorsan bi gece multi yapar bildiklerimizi tek uçuşta öğretebiliriz. tuto kasmana gerek yok. En kötü 747/737'yi kaldırır indirirsin. uçabileceğin kişiler, Disappear Black_lupin senko toggie huun nilep Seagle Law MrLevie kanuni de vardı sanırım. aklıma bu kadar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 FS2004 + ivao + Fsairlines + passenger eklentisini açıpda oynaıynca,başka hiç bir uçaklı muçaklı oyun felan oynamassın hepsi yavan ve boş gelir yani similasyon bazında. Ha bir üst level için ise, FSX ile bu komboyu yapmak fs2004 yerine gerekli, üstüne birde şu grafiği çoşturan add onlardan yükleyeceksin sonra kulağına birde kulaklık ve mic ATC ler ile konuşmak için tamamdır. Falcon 4.0 AF da oynadım. Orada uçak biraz da PMDG ayarında ramp start çok keyifli 15 dakika sürüyor uçağı çalıştırmak vs. Ama combat beni pek sarmıyor. FS ve ivao son nokta daha üstü herhalde boingin eğitim similasyonlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 @shadow abi aynen bana 1 kişi tuto yapsa,kaldırıp indirtse ben başka oyun arıcağımı zannetmiyorum çok sevdiydim de işte teknik şeyleri bilmeyip öğrenemeyince insan soğuyor her oyundan olduğu gibi. @law abi şimdi başlangıç için fs 2004le mi tekrar tutorialları yapıp öğrenmeye çalışayım yoksa direk fsx ile mi gireyim? şuan internetten legal olarak yüklüyorum(ehe yok öyle bişi) fsxi de o inene kadar 2004 le mi uğraşmaya çalışsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 görsellik ve Aynı kokpitte iki kişi multi yapmak için FSX indir. Acceleration diye bi ek paketi de vardı. Onu da kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 @Madcat FS2004 ve FSX aynı zımbırtı tek farkları FSX in grafikleri makinan iyise çok güzel. FSX kaldırırsa makinan direk onunla başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 şu tutorialları yapmaya çalışıyorum şuanda fs2004'te ama pek başarılı olduğum söylenemez klavyeyle çok gıcık,vatandan 20 milyona bi tane joystik buldum onu mu alsam diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ben 10 milyonun çingenligini yapip z axiste dönmeyen joyistik almıştım çok pişmanım şimdi.sen de yapma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Logitech Force 3d Pro al. Çok zevkli oluyor FSX ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yahu dun edinburgh'tan londra'ya uctum, realde yani oyunda degil. dikkat edeyim bakiyim oyundaki gibi mi iniyor bu adamlar aynı benim gibi diyodum. once baya bi alcaktık, camdan baktım (ucagın sag tarafında oturuyodum) pist gorunuyo orda, ısıklar falan hersey super. ama cok yakındık yani. bu kadar yakın mesafede manevra yapıp indirdi elemanlar ucagı. sasırdım valla. ben simulasyonda tee kac nm kala piste hizalıyorum ucagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bazı havaalanlarında var o sert manevra zaruriyeti. bazısında inişte, bazısında kalkışta. fsx oynamaya başladığımızdan beri dikkat ettiğim kadarıyla antalya'da kalkışta var benzer bi olay. iniş deniz üstünden geliyor, geniş geniş takılıyorlar; ama kalkışta baya sert yükseliyorlar dönerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bu fsx ne kadar iyi bi sistem ister ki? Elimde şu an baya dandik bi laptop var ondan oynayabilir miyim acaba? Oynayamazsam daha alt oynayabileceğim versiyonları hangileridir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 huun said: bazı havaalanlarında var o sert manevra zaruriyeti. bazısında inişte, bazısında kalkışta. fsx oynamaya başladığımızdan beri dikkat ettiğim kadarıyla antalya'da kalkışta var benzer bi olay. iniş deniz üstünden geliyor, geniş geniş takılıyorlar; ama kalkışta baya sert yükseliyorlar dönerken. evet, ama ruzgara gore de degisiyor inis ve kalkıs yonleri. kalkarken mesela ruzgarın karsıdan gelmesi gerek. arkana alamıyorsun. @eralp oynarsın laptop ile ama ne kadar dandik seninki bilmiyorum. bende var bi tane ayarları kısıp oynuyorum. etrafta pek guzellik gorunmuyor yani, havaalanı falan cok guzel oluyor fullde. ama ucagı kaldırıp indirmek icin kokpitten fazlasına ihtiyacın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 O şekilde oynamak değer mi ki 4gb lık oyunu indirmeye yoksa önceki versiyonlarını mı tercih etsem flight simulatorün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 niye degmesin ki? manzara mı seyredicen kule ile konusup ucagı mı kontrol edicen? tercih senin, benim ilgim ucaklara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Hani şey diye, belki önceki versiyonlarında da uçak yine aynı ayrıntıdadır ama yeni versiyonlarında o kadar boyut çevreye önem verdiklerinden gelmiştir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 valla fs2004 ü bilmiyorum ben. fsx'te ucagın detaylarını fulleyip digerlerini kısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar