reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 46inc tv alicak abim, ancak ne alalim bi turlu karar veremedik, markete gidip baktigimizda samsung resmen yonetiyo, ancak marketteki erkan ayarlarindan fln midir acaba diye killanmiyorda degiliz. hadi markayi gectim bu 3 secenekten hangisi 46' de fiyat performans oranini en ust duzeye cikarir, su istekler on plana cikiyor; - en az 3 sene sorun cikarmasin - fazla isinmasin - az elektrik tuketimi olsun - aci farkindan dolayi goruntu kaybi en az olsun. (Plazma - LCD - LED) + (Marka) seceneklerimiz ne sekilde olmali en iyi fiyat/performans sistemine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 led samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Açı farkı konusu LED için LCD'den biraz daha iyi diye biliyorum ama marka bazında mucize beklememek lazım. Sorun çıkarmama konusu ise biraz şans meselesi. Diğer ikisi ise zaten LED'in LCD'ye göre çok üstün olduğu konular. Genel performans olarak ise kesinlikle Samsung LED diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 LED diyorum ve Samsung diyorum. Tabiki LCD'ye göre pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar