Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Young Boys | 04 Ağustos 21.15

mokoko

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçemiz evimizdeki ilk maçına çıkıyo. her yonden umutluyum bu maçtan. dia ilk 11 çıkıcakmış bakalım gorucez gerçekten soylendiği kadar hızlı mı.

ilk 11'ler:
Fenerbahçe: Volkan Demirel, İlhan, Bilica, Bekir, Andre Santos, Dia, Emre, Cristian, Stoch, Alex, Gökhan Ünal

Young Boys: Wölfli, Dudar, Sutter, Costanzo, Doubai, Bienvenu, Spycher, Lulic, Affolter, Degen, Jemal
Sosyal ağlarda paylaş

Ordan Blica'yı çıkar yerine adam gibi bişey koy, luganoyuda ekle, gökhan ünalı çıkar güzel bir forvet koy mis gibi olurdu ya :D

Geçen maçıda izledim. Stoch iyi oyuncu yaşına göre çok iyi hatta istekli falan. Yanlız Selçuk denyosu beni yine şaşırtmadı, o nasıl gereksiz bir penaltıdır. Ki 1inide hakem görmedi. Şimdi bu adam bu hareketleri yıllardır yapıyor. Ve nedense çoğunlukla avrupa maçlarında rekorlarda böyle amatör hatalarıyla. Hala çıkıp bana en iyi yedektir falan diyorlar. Neye göre abi? Neyse...

Kazım yine kırmızı yemiş. Hani düzelecekti bu adam?
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

ya fener kalibresinde bi takımın forveti gökhan ünal olmamalı. bu turda işe yarar da, sonraki turlarda çıldırtır feneri bu herif.

doğru diyorsun o konuda ama zaten şimdilik oynar böyle 11de mecburen. transfer yaptığımız zaman 3. alternatif olur (semihten sonra) benim anlamadığım neden semihi oynatmıyor gökhanın yerine aykut hoca ? sakat falan mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...