cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 paticanlar aranızda jugglingle (staff,poi,diabolo,club vs vs ) ilgilenenler,başlamak isteyenler varsa ankarada c.tesi (7 ağustos) saat 4 gibi seğmenlerde toplaşka var. buluşma-evente yazmadım hani pati adıyla olmadığından ama.ilgilenenler oyuncaklarını yakıtlarını alıp çimlerde yayabilir,yeni başlamak isteyenler de ordaki jonglörlerle çalışmalar yapabilir. ilgililere duyurulur
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 niye garbage? o kadar mı kötümseriz ankara'ya karşı?
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 jonglör mesleğinin geleceğine karşı bir ümitsilik var gibi daha çok.
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 =) yahu ne biliyim pek ilgilenen olmaz öyle yer işgal etmesin dedim=P bi de elim garbage a alışmış ya boşmuyum ne
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hoez ne iş yapıyosun sen? yoksa işin git azcık değişiklik olur açılırsın
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yok ben cogu jugglingde proyum 3 top, poi, devil sticks her türlü.
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 derya deniz yani git de gençleri engin yeteneklerinden ve trick bilginden mahrum bırakma.işsiz deme bağrına bas.senin şevkatine ihtiyaçları var.
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 giderim gitmesine de benim işsiz dememe niye kızdın dogruya dogru yani. nerde elinde yoyo 3 top olan bi adam görsem bildigin işsiz
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yahu niye kızıyım proymuşun işte =P de genelleme ya o kadar belki aralarında işsiz olmayanı da vardır:P hem çoğu da sırf bundan para kazanıyo.diğerleri için de hobi işte resim yapan adama da mı işsiz diyelim. çeviriyo rahatlıyo adam biz de rahat olalım:)-D
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 HoeZ said: gsf heykel falan mı okuyosun nedir ahah neden işsiz kalma korkusu yaşayan bi insan izlenimi verdim heralde
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gelmek isterdim hoezle beraber.ama cok işimiz var. /SNA1L
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 harbi taşınsın bu konu, ya da bi tane daha aç uygun bi yere.
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kip çok işe yaradı uygun yere başlık açıldı
Öne çıkan mesajlar