cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 paticanlar aranızda jugglingle (staff,poi,diabolo,club vs vs ) ilgilenenler,başlamak isteyenler varsa ankarada c.tesi (7 ağustos) saat 4 gibi seğmenlerde toplaşka var. buluşma-evente yazmadım hani pati adıyla olmadığından ama.ilgilenenler oyuncaklarını yakıtlarını alıp çimlerde yayabilir,yeni başlamak isteyenler de ordaki jonglörlerle çalışmalar yapabilir. ilgililere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 niye garbage? o kadar mı kötümseriz ankara'ya karşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 jonglör mesleğinin geleceğine karşı bir ümitsilik var gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 =) yahu ne biliyim pek ilgilenen olmaz öyle yer işgal etmesin dedim=P bi de elim garbage a alışmış ya boşmuyum ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 işsizler toplanıyormuş aheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hoez ne iş yapıyosun sen? yoksa işin git azcık değişiklik olur açılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yok ben cogu jugglingde proyum 3 top, poi, devil sticks her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Adam PRO beyler. BITCHEEEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 derya deniz yani git de gençleri engin yeteneklerinden ve trick bilginden mahrum bırakma.işsiz deme bağrına bas.senin şevkatine ihtiyaçları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 giderim gitmesine de benim işsiz dememe niye kızdın dogruya dogru yani. nerde elinde yoyo 3 top olan bi adam görsem bildigin işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yahu niye kızıyım proymuşun işte =P de genelleme ya o kadar belki aralarında işsiz olmayanı da vardır:P hem çoğu da sırf bundan para kazanıyo.diğerleri için de hobi işte resim yapan adama da mı işsiz diyelim. çeviriyo rahatlıyo adam biz de rahat olalım:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gsf heykel falan mı okuyosun nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 HoeZ said: gsf heykel falan mı okuyosun nedir ahah neden işsiz kalma korkusu yaşayan bi insan izlenimi verdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gelmek isterdim hoezle beraber.ama cok işimiz var. /SNA1L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 harbi taşınsın bu konu, ya da bi tane daha aç uygun bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kip çok işe yaradı uygun yere başlık açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar