SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ben ps3ü ikinci el almıştımda adam haliyle kendine psn falan almış şimdi ben kendim yeni psn almak istiyorum ama ps3 ten bulamadım alcağım yeri,ps3 ün ilk sahibinin psn almasından dolayı falan mı acabA? yardım edin de oyun inireyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 once new user acicaksin kendine yeni kullanici o yeni kullanici psn e baglanirken sorucak yeni psn ekanti mi yaratalim yoksa zaten var olana mi baglanacan diye ordan sonra gelisicek olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 new user yerini bulamadım cidden :S körlük te olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi en sola gel ps3 un isletim sistemi menusunde orda kullanicilar var ordan yeni kullanici yaratacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 canımsınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bide bu ps storedan faydalanmak için adres kısmını nasıl halledicem ? sallama adres yazsam geçerli mi asd street vs. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gugıla yaz cıkıyor adres sallama adres kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Daha ilk login ekranından yeni profil yaratman lazım bildiğim kadarıyla. Adres olarak da Amerika'daki herhangi bi Türk konsolosluğunun adresini verebilirsin. Ben öyle yapmıştım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benim bildigim yalnızca state ve posta kodunun birbirini tutması yetiyor, sokak falan sallayabilirsin, benimki de bir starbucks gerci =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bilmemne süitinin adresi verdim ben ya sadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar