Osso Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Alet alindigindan beri hic kullanilmadi,0 dan farksiz, apple garantili, wi-fi, 32 gb. 40$lik aplikasyon yuklu, 15$lik itunes gift card, uzerinde 50 dolarlik kabi var. Fiyat: 1100Tl Istanbul ici elden teslim, fotograflarini en kisa zamanda koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 fiyat kirma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Uplıycakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ben gördüm çok temiz alet bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Osman doğum günümü kutlamamış olman sana kırık bir el olarak döndü,bence o aleti bana doğum günü hediyesi olarak verirsen karman düzelir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 öm yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Nerde bu adam ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Çok enteresan bir şekilde pmler okunmuş olduğundan hiç farketmedim pmleri. Alet satılmıştır, iyi günler. [hr] UniRoss said: Osman doğum günümü kutlamamış olman sana kırık bir el olarak döndü,bence o aleti bana doğum günü hediyesi olarak verirsen karman düzelir =) Kimsin adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar