Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Second Renaissance Part 2 az önce siteye eklendi www.intothematrix.com[hline]WoW - Swg - Ao
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 izledim şimdi, süperr olmuş, insanların güneşi nası engellediklerini, son savaşı falan gösteriyor. terminator geldi aklıma nedense.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 terminator babası matrix'in zaten.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 tam link yok (tu yani ilk konduğunda), o siteden 4. chapter a girip play diceksin, orda download kısmı gelio zaten.[hline]WoW - Swg - Ao
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 o son bölüm, sadece sinema için önceden gösterildi resmi olarak çıkmadı[hline]WoW - Swg - Ao
ciazma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Animatrix'in DVDRip Divx'i de çıkmış. 1CD ve 2CDlik versionları var fakat sanırım son çıkan iki versionda da seste senkronizasyon sorunu varmış.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 www.animatrix.com burda 2dleri çıkıomş her ay bi tane ayrıca animatrixlerin tüm bölümleri sinemada yayınlanmicakmış... Matrix 2 nin dvd sinde olcakmş...[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bende hepsı var 9 uda :)[hline]A little less conversation a little more action please
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 evt internet sağolsun :) bide tam sırası nedir bunların onu tam bulamadım :)[hline]WoW - Swg - Ao
Loras Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Second Renaissance Part 1 Program A Detective Story Second Renaissance Part 2 Sıra bu şekilde. Ayrıca Haziran'da çıkacak olan dvdde bunlara ek 5 bölüm daha olacak, onlar internette yayınlanmıycak.[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 NBC GİGA da gösteriyordu dün akşam. Bende zevkle seyrediyordumki adam yarıda kesti :( Neyse kabloya geçene kadar bekliycez artık ...[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ya o gigadaki şımarıkları varya !!!! adamlar herşeyi zort diye kesiyo yarıda[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hiç farketmez biz bulduk izledik 9 bölümüde netten :D divx olarak, reloaded dan önce süper oldu.[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist?
behran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hocam nerde buldunuz bi zahmet yazsanız[hline]
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 !. ve 2. Reneseincedaki olaylari anlatan kiz acaba filmdeki yasli oraclami. (kahin)[hline]
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: SilphatosIce_, 09 May 2003 20:36 tarihinde demiş ki: ya o gigadaki şımarıkları varya !!!! adamlar herşeyi zort diye kesiyo yarıda garibanlarin belli bi yayin akisi war dakkasi dakkasina uyuyolar, adamlarin dakikligi sinir bozucu :P sr part 2 asmis buna karar werdim bu arada :)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
behran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Fegro, 09 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki: !. ve 2. Reneseincedaki olaylari anlatan kiz acaba filmdeki yasli oraclami. (kahin)[hline] sanırım o zion nun bilgisayarı[hline]
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 mirc, ama kazaa ve bilimum dl şeysilerinde de vardır kesin, 700 mb lık 9 bölüm sıralı, divx. tek dosya. sonuncu filmde kim var bilin :P[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist?[/b][/b]
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 evt kazaa da var bi arkadasım ordan indirmiş bende onda izledim hepsini second ren... part 2 en süferi 4 u içinde bence hele adamı makinanın içinden adamı koparıp kolların felan orda kalması bitirdi beni[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Öne çıkan mesajlar