sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ya bi program vardı adam böyle helikopterden böyle aşağı atlıyodu her bölümde farklı bi yere gidiyodu ne buluyosa yiyodu.bilen varmı lütfen acil lazım
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 haa bildim sen ultimate survivaldan bahsediyosun inanılmaz kurtuluşş discovery de.. şimdi de NTV de var bundan esinleninlen bi program doğada tek başına diye
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bear grylls adamın adı. Aratırsan direk bulursun. Programın adıda Man vs Wild. Bende arşivi var.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Öfff kocaman ağaç kurdunu yiyordu bir bölümde... Hatta açmıştım eğlenceyeydi sanırım :D Adam tam bir rahatsız.
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 vaperon said: Öfff kocaman ağaç kurdunu yiyordu bir bölümde... Hatta açmıştım eğlenceyeydi sanırım :D Adam tam bir rahatsız. ahaha o bölümü hatırlıyorum.ağzında patlıyo falan.bide bunun bölümlerini nerden indirebilirim?
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Cystein said: hayır bişey sorcam sadist misin? Hımmphfs...
Öne çıkan mesajlar