DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bi tişört aldım üzerinde MO' WAVE, NO SHAVE yazıyo ama ordaki MO' ne demek çözemedim bilemedim. neyin kısaltmasıdır MO' ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 more? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bilmiosan niye aldın kıro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 belki küfür ediyor sana bilemezsin at sen o t-shirt'ü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Cystein said: bilmiosan niye aldın kıro? para var huzur var bilær verdim parsını aldım ha ingilizceye gelince onda da yol falan tarif edebiliyom ama orda hiç mo' ya ihtiyaç duymadım. doçland dili biliyom ben. JA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Moleküler Orbital(MO) var elimizde bi deneyin uyar mı? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bi de askeriyede şu revirdeki (ne deniyosa ona) sağlık görevlilerine mo deniyo sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Catzee said: more? ayrıca bunu düşünmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Cystein said: bilmiosan niye aldın kıro? üzerinde güzel durmuş olabilir. rengini beğenmiş olabilir. kalitesine göre hesaplı bulmuş olabilir. olabilir de olabilir. üzerindekini de resim gibi farzetmiştir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 o mo', monique demek. monique in dalgalanmasıyla traş arasındaki ilişkişkiyi kavrayamayanlar google'a monique yazıp görselleri aratsın. ne gördünüz? bir sürü iri kalcalı zenci kadın di mi? işte işin esprisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 huun zerg rush çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bone said: huun zerg rush çekti. >:D< artık susma vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shave Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hocam nerden aldin, hosmus, ben de almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Notorious B.I.G. - Mo Money Mo Problem şarkısı sana gelsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar