Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keleşde yakışıyor beeee

Absolut

Öne çıkan mesajlar

MP5 burda fındık fıstık gibi kalır, kürdan niyetine kullanırlar. hehe
Dün ilk tehditimizi aldık. Silahlı birileri araba ile gelip Amerikanmı diye sorup 10 dakka kadar izlemişler hehe bize haber geldiğinde korumalar panik oldu kaçalım bugünlük falan dediler. Ama kaçarsak esas amerikanmış gibi olucagımız için aslan gibi çalıştık. Daha sonra 2. kez geldiklerinde Türk olduğumuzu ve Irak Elektirige çalıştığımızı söyleyince işallah inandılar ve gittiler. Ulen hiç de filmlerdeki terörristlere benzemiyiorlardı. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Elbet birgün döneceğiz ama 1ay mı desem 3 ay mı desem yoksa 3 yıl mı desem bilmiyorum. Allah dönmek zorunda bırakmasın yeter. Ya burda Cumaları en sakat zaman. Tatil olduğundan terörcü amcaların en çok çalıştığı gün. Cumadan çıkan gaza gelip bişi yapıyor. Adamların Cuma namazı bizdeki gibi de değil bir başlıyor saatlerce sürüyor. En sonunda da imamın keyfine göre ya sakin bitiyor ya da cihat cağrısı ile sona eriyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

hehe
abso bence onlar karısından dayak yiyen kılıbık adamlar erkek bile deil onlar light falnlar yane..
karısı git lan eşşolueşek yumurta al demiştir bizim maraba da alamamıştır sizden para koparmak için role yatcaklarmış seni görünce vazgeçmişler :)[signature][hline]Bornozlu Canavar
The answer of the question, why we are melancholic..
Sosyal ağlarda paylaş

oole oyun sanmayin herseyi hehe
abso da zamaninda askere gitmeseydi heralde zor tasirdi o kelesi oole :)

silahlar gorunduklerinden agirdirlar yani, kucukken bi akraba bi kere mermisiz bi tabanca vermisti agirligini gormem icin, ben tabi quake den doomdan alismisim, pah diyip tek elle tucucam
adam bi birakti, ikinci elim refleks olrak tuttu hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

baba silah fabrikasında çalışırken eski model bi tüfek getirmişti
çok ağır bişi
bide 2 parçadan oluşuyo katlıyosun felan
o parçaları takması bile ayrı bi dert.
dizinin üstüne felan koycaksın da öyle takcaksın havada kolların kopardı takmak için:P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

tabi siz alışın boncuklu silahlara hafif hafif :-P ben daha önce biriki atış yapmıştım cidden ağır oluyormuş yannız ehe:) bide tepiyor[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün ilk tatsız olayımız gerçekleşti. Ben sahada değildim olaydan hemen sonra anlatıldı. Bizim alanın çevresinde aynı araba 3-4 kez gözlemleyerek geçiş yapmış. Daha sonra kıllanan güvenlik bunun bir sonraki seferinde dur ması için önüne atlayınca araba (dediklerine göre) patinajla kaçmaya çalışmış ve güvenlikte ateş açmış. Arabanın lastiklerine ve söförün omuzuna isabet ettirmişler ve doğal olarak yakalamışlar adamı. Şu an hastahanede adam. İnceleme osnucu silah bulmamışlar araçta. Olay işçilerin 40 metre yanında olmuş heğsi (doğal olarak korkmuşlar). Güvenlik ve amerikalılar bugünlük sahamızı kapattılar. İlk haber adam öldü diye gelmişti ama allahtan şimdilik sadece yaralı olduğunu öğrendik. 3 kişi çapraz ateşe almılar aracı.
İnsan bir yandan güvenlik işini yapmış diyor bir yandan da ulan acaba eli silahlı adamlar bana dur dese Bağdatta ben dururmuydun yoksa o adam gibi kaçarmıydım diye düşünmeden edemiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yandan da bu güvenlik bu kadar kolay ateş ediyorsa bu adamın akrabası tanıdığı vs vs yarın öbür güngelip bize de ateş etmez mi diye düşünmeden edemiyor.
İşin en can sıkıcı olanı bizim herhangi bir alakamız olmadıgı halde orda calısan biz oldugumuzdan mallar biz yaptık sanacaklar. Biz ısrar ettik biz calısmaya devam edelim sonucta bu guvenliğin olayıdır diye ama FORCE ile cıkarılınca sahadan biz yapıp kaçmışız gibi oldu. Yarın yeni maceralar bekliyecek bizi.
[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 12 Haziran 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...