Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 doğrudur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 apso kendine dikkat et oralarda ay ne bicim dumanlar cikiyor inanamadim videolari izliyince kal salicakla geri gel yurda duru bebek bekler evde biricik karinla :) amma siirsel oldu[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 İşin kötü yanı ise o yangın ben ayrılırken hala devam ediyordu. Yani 4-5 gün sürekli yandı. Yaklaşık 2 haftada bir patlatıyorlar o hattı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yuh ya ne bicim zarar ziyan petrol bosa gidiyor vs. kim patlatiyor iraklilar mi? abd petrol almasin diye falan mi[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ee sonra? macera filmi gibi :D[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ney?[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paticik Produksuyon Gurur ile sunar : Absolute Irak'ta. Yeni super bir savas ve elektrik insaati filmi. Acaba iraklilar elektrige kavusucak mi yoksa kotu Amerikalilar petrolu calacak mi? Iraklilar silahlari atip "savasma sevis" diyip hippie mi olacaklar gaza gelip dunyayi isgal mi edicekler? Butun bu sorularin cevabi ve daha fazlasi Absolute Irak'ta ! Basrol Oyuncusu : Absolute Diger Oyuncular : Ahmattin Imamkalak, Sehriyeci Osmanbin Ladunca Forumlari Takip edip Yorum Yapanlar : Paticik Crew Produktor : Karakedi ve diger Paticik Moderatorleri naiahh alin size eksin[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Öne çıkan mesajlar