Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 yil internete girmemek icin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hesap yapmak gerekirse. bilgisayarım olmadığında yaptıklarımdan yola çıkarsam eğer 2 günde 1 kitap bitiriyorum bi de 2 günde 1 dışarı çıkıp min 3 bira içiyorum. bu da demek oluyor ki. biraya 6 desem. kitaba 20 desem. 180 x 20 + 6 x 3 x 180 = kaç yapıyosa. bi de ekstra olarak fazla yemek parası lazım. çünkü pc olmadığında daha fazla yemek yiyorum
Mesaj tarihi:
Ben para almadan bilgisayara dokunmadığımı bilirim yani 1 yıldan fazla,kendi isteğimle...
Çok da güzel oluyor açıkçası,kendinizi yeni şeyler yapmaya/düşünmeye/bulmaya zorluyorsunuz,en zor şey insanın alıştığı şeylerin dışına çıkması..Birçokları içib imkansız gibi görünüyor ama çok zor da değil,internet çok aşırı gerekli değil...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Ben para almadan bilgisayara dokunmadığımı bilirim yani 1 yıldan fazla,kendi isteğimle...
Çok da güzel oluyor açıkçası,kendinizi yeni şeyler yapmaya/düşünmeye/bulmaya zorluyorsunuz,en zor şey insanın alıştığı şeylerin dışına çıkması..Birçokları içib imkansız gibi görünüyor ama çok zor da değil,internet çok aşırı gerekli değil...

bana lükslerimi verin gereksinimlerim olmadan da yaşarım.
  • Yeni Oluştur...