Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hotdog said: 1.000.000 $ girmem 1yıl Bana ver ömür boyu girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hesap yapmak gerekirse. bilgisayarım olmadığında yaptıklarımdan yola çıkarsam eğer 2 günde 1 kitap bitiriyorum bi de 2 günde 1 dışarı çıkıp min 3 bira içiyorum. bu da demek oluyor ki. biraya 6 desem. kitaba 20 desem. 180 x 20 + 6 x 3 x 180 = kaç yapıyosa. bi de ekstra olarak fazla yemek parası lazım. çünkü pc olmadığında daha fazla yemek yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 dasaaa said: Tam olarak 94753.25$ hesapladim... oah cok ucuzmussun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 şunu versinler 2-3 sene olsa da girmem. sahibinden linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 uçmuşunuz da ben 20 bin liraya girmem bi sene, oturur kitap okurum lan bi boka yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adalet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 aynen 20 demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 1 senelik internet bağlantı ücetimi ödesinler tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 okul veya iş gereği değil de sadece kişisel ihtiyaçlardan dolayı giriyor olsam; 10bin TL yeterli, internete 1 sene girmemem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Cuce said: dasaaa said: Tam olarak 94753.25$ hesapladim... oah cok ucuzmussun lan ekonomik kriz geekleri de vurdu be baba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 lamborghini gallardo + yiyecek-içecek parası versinler interneti bırak eve bile girmem 1 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 http://www.seniste.com/site/karikatur/resim/76.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben para almadan bilgisayara dokunmadığımı bilirim yani 1 yıldan fazla,kendi isteğimle... Çok da güzel oluyor açıkçası,kendinizi yeni şeyler yapmaya/düşünmeye/bulmaya zorluyorsunuz,en zor şey insanın alıştığı şeylerin dışına çıkması..Birçokları içib imkansız gibi görünüyor ama çok zor da değil,internet çok aşırı gerekli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Lorrotar said: lamborghini gallardo + yiyecek-içecek parası versinler interneti bırak eve bile girmem 1 sene. hadi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 benzin bitince lambonun içinde yatıp cipslerini yer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Sotto said: Ben para almadan bilgisayara dokunmadığımı bilirim yani 1 yıldan fazla,kendi isteğimle... Çok da güzel oluyor açıkçası,kendinizi yeni şeyler yapmaya/düşünmeye/bulmaya zorluyorsunuz,en zor şey insanın alıştığı şeylerin dışına çıkması..Birçokları içib imkansız gibi görünüyor ama çok zor da değil,internet çok aşırı gerekli değil... bana lükslerimi verin gereksinimlerim olmadan da yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar