Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 2-3 ay sonra medium detaylarla "kartın anasının ağlayacağını" hiç sanmıyorum. ama belki de doğrudur, bakalım.. tamam bilgisayar piyasası çok hızlı değişiyor da.. yani biraz abartı olmuş o yorum gibime geldi. sonuçta yine Vampire'in dediği gibi bir iki ay önce piyasanın en iyi kartıydı bu kart.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 benide ti4200 hic yuzustu birakmadi..daha doom3 deneyemedim ama ben 256larin fiyatlari dusene kadar beklicem sanirim[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki: demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 YA http://forum.paticik.com/view.php?id=84901 [Bu mesaj hired_gun tarafından 14 Ağustos 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: hired_gun, 14 Ağustos 2004 20:49 tarihinde demiş ki: YA http://forum.paticik.com/view.php?id=84901 [Bu mesaj hired_gun tarafından 14 Ağustos 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Hired o kadar mantiksiz sacma bir link ki bu neden acil oldugunu ac oku, aciliyeti kalmadi artik ama neden acilmis diye ilk postumu lütfen oku ve öyle yorum yap... Ayrica yolladigin bu linkin altinda oldukca ayrintili bir cevap daha seni bekliyor geldiginde okursun... [signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 14 Ağustos 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben vampire 9600xt aldı sanıyodum 5900xt de o kadar iyi bir kart değil bu arada. 5900'un light versiyonu gibi bişey. nvidia'da xt demek dandik demek. bu kart da fazla idare etmez heralde. ucuza 9800pro var bi sürü onlardan alsaymış keşke. hele bu kart 2-3 sene idare eder diyen kişiye neremle güleceğimi şaşırdım. noluyo ya noluyo. bundan 6-7 ay sonra çıkacak bi fps'de bile kasacaktır büyük ihtimalle 5900xt medium detailda [signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 15 Ağustos 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 herkes abartio olaylari burda..boccob da abartio lvl_sabo da abartmis..bu ekran karti siz ne derseniz diyin kafadan 1.5 yil kurtarir..ama zaten karti alan arkadasimiz demiski ben bu karti 1 yil sonra 256lar ucuzlayinca degistiricem demis..yani biraz bosa tartisiosunuz..zaten su andaki en iyi ekran karti bile 1 yil sonra en iyi olmayacak..bu yuzden biraz dusuk model almak her zaman iyi..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki: demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kasmak insandan insana değişir. ben 40'ın altına inen fps'de oyun oynayamam. bu kasmaktır benim için. 5900xt eğer 6-7 ay sonra çıkacak bir oyunda 1024 çözünürlük medium detailda hiç 40 fps'nin altına inmeyecek olursa şuracıkda fenerbahçeli olurum :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yok abi o kadar buyuk laf etme seni galatsaraydan kaybetmek istemyiz:)[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben bilmediğim şeyi iddia etmem. bu da açık ve net yani. 40 fps'nin altına inecektir şu anda doom3 ve painkiller'da bile iniyo zaten. 6 ay sonra mı inmicek hehe[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: LvL_Sabo, 15 Ağustos 2004 13:09 tarihinde demiş ki: kasmak insandan insana değişir. ben 40'ın altına inen fps'de oyun oynayamam. bu kasmaktır benim için. yorumsuz[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sen 20 fpsden zevk alıyosan helal olsun =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 20 fps ayrı, hiç 40 fps'nin altına hiç inmemesi ayrı yahu. oyun genel olarak 60 fps'tir arada 10-30 arasına falan düşüyodur ben yine gayet zevkle oynarım. min 40 olmazsa oynamam falan bana ters yani, öyle olsa hiç bi oyunu oynayamam zati euh. ama kişiye göre değişmesi normal. nası büyük sanatçılar küçük sahneye çıkmaz, minimum cart curt ister.. sen de büyük oyuncusun, min 40 istiyosun eheh. böyle bi tez ürettim 2 saniyede.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Ağustos 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence ATIRADEON9800pro tabii parayı düşünmiycen bole bir ekran kartı için.. Üstelik kendi web sitesinden de alırsan hl2 orj oyunda hediye..[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: BOccOB, 15 Ağustos 2004 19:53 tarihinde demiş ki: Valla insan gözü 20fps den yukarsını çakamadığı için benim minimumum 20 dir :D büyük yalan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 insan gozu 30-130 fps arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben durduk yere demiyorum 40'ın altına inerse oynamam diye. 40'ın altına inince bariz yavaşlamayı hissediyorum. hatta en güzeli 60 falan da, o da hayvanlık oluyo =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar