sj_sero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 HERKESE MÜJDE 1. nfrtteam turnuvası herkes katılabilir 2 msn ve 2 icq gerekior kayıt için http://cc.domaindlx.com/loftt//forum.asp direk kayıt olabilirsiniz acele edin 16 takım la sınırlıdır . http://cc.domaindlx.com/loftt//forum.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sj_jero biraz daha detaylı ve anlaşılabilir yazarsan turnuva bilgilerinizi, kullanıcılar daha rahat edebilir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sj_sero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 beyler verdiim link te herşey yazıo bi zahmet edip girerseniz okursanız o güsel gözgerinizi kullanırsanız rica ediyorum anlarsınız kuralları fln şartları ayrıca kazanana orj cd vercez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 işte biraz cazip şeyler söylersen milletin ilgisini çekersin, yani bir tavsiye sadece :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 daha güzel bir site alabilirdiniz[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 şu an'a kadar türkiye düzgünce başlayıp bitmiş online bir cs turnuvası görmedim duymadım, hepsinde bişiler oldu. allah kolaylık versin[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 oyun tüccarlarından kurtulmamıza az kaldı... said: sanerixx, 09 Ağustos 2004 16:35 tarihinde demiş ki: şu an'a kadar türkiye düzgünce başlayıp bitmiş online bir cs turnuvası görmedim duymadım, hepsinde bişiler oldu. allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 birşeyi anlamadım niye 2 msn ve 2 icq? birer tane yetmiyor mu yani[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 oyun tuccarlarindan kurtulmamiza az kaldi ne demektir?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 çok derin mevzu, az kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devusion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 free bi siteden kayıt ücretsiz çok iyi harbiden hemen katılalım kaçırmayalım[signature][hline]Theetz ve`n Jelh Este.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar