Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 28 Ekim'e kadar beklemek istemediğimden bu oyunun US versiyonunu play-asia.com'dan ithal ettirmeye karar verdim. Birkaç sorum var. 1) Amerika versiyonu için Amerika Playstation Store'dan DLC indirmek istiyorum ama bildiğim kadarıyla Türk kredi kartları kabul edilmiyor. İlla store card mı almam lazım? Öyle ise kart veya kod satan güvenilebilir bir site söyleyebilir misiniz? 2) Amerika hesabına Amerika DLC sini indirirsem İngiltere ve Türkiye hesaplarımla paylaşmanın bir yolu var mı? 3) Amerika versiyonunu alanlar Avrupa'daki insanlarla lagsiz oynayabiliyor mu? Yoksa oyun bağlantı hızından çok bölgeye mi öncelik veriyor? 4) Play Asia'dan alırsam oyun kaç gün içinde geliyor? En son ebay'den sıfır model Demon's Souls ithal etmiştim, bir ay sonra gelmişti. Aynı durumu tekrar yaşamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 shopto dan al bence oyunlarını max 5 günde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Shopto'da yok ne yazık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 shoptoda psn cardda var. uk us falan farkediomu bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 PSN card ebay den alıyorsun. 50$ lık cardları 54-55$ a alabiliyorsun. shopto dan UK PSN çok daha ucuza alınıyor. ama senin oyun US olduğu için şansına küs. ebay den düzgün satıcıdan alırsan mail ile yolluyorlar kodu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Valla forumu bırakmıştım bi arkadaşın linklemesi üzerine türkiyeden bb oynayan başka birisini bulunca dayanamadım koştum geldim 1) US psn de bizim kredi kartlarını kabul ediyordu en son kullandığımda ama galiba yakın zamanda bir değişiklik oldu ve artık kabul etmiyor. Viktor aydınlatır seni bu konuda. Yakın zamanda onun başına da böyle bişey gelmişti yanılmıyorsam 2) DLCyi satın alıp indirdikten sonra dlc makinanda kalıyor. Daha sonra acc. değiştirdiğin zaman da kullanabilirsin problemsiz. psn account paylaşımları da böyle oluyor zaten. (clarification iyi olur bu konuda gerçi yakın zamanda yapmadım bu işi yakın bi patchte bunu değiştirmiş olabilirler) 3) Ben bbct yi amerikadan aldım ve avrupadan oynadım. ladderda seçebiliyorsun "rakiplerim benim areamdan olsun" diye, eminim bbcs ye de koymuşlardır aynı sistemi. keza player matchlarda oda isimlerine "EUROPE ONLY" koyan birçok insan var. latency durumunu odaya girmeden görebiliyorsun. rank 40 tım sınavlar başlamadan bbct ladderda. gayet güzel oynanıyor anlıyacağın. maç sonrası stat kaydetme biraz vakit alıyor ama 4) PA dan fedex falan seçmezsen kendi airmailları çok gecikme yapabiliyor. 2-4 hafta arasını gözden çıkarman gerekebilir Oyun hep peer based olduğu için EUdan birileriyle oynadığın sürece lag yaşamazsın ama işte mesela /v/ den birileriyle oynıyım dersen ı ıh 250-300 ms minimum ne yazıkki Bide şöyle bi problem olabilir. ct nin aksine cs avrupada çok uzun bir gecikmeyle çıkmıycak (ekim sonu). avrupa playerbaseinin ne kadarı bekler ne kadarı direk us e geçer, bu geçenlerin ne kadarı tekrar avrupaya döner bilemiyorum. 28 ekimde bir anda kendini aynı 3 kişiyle oynuyor bulabilirsin Bana sorarsan arcade ripini indir oyna bilgisayarında, bol bol pratik yap. ekimde oyun çıktığı gibi eu dan başlarsın. şunun şurasında 3 ay kalmış. hatta PA yı göz önüne alırsan 2 ay say sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Kaede said: 1) US psn de bizim kredi kartlarını kabul ediyordu en son kullandığımda ama galiba yakın zamanda bir değişiklik oldu ve artık kabul etmiyor. Viktor aydınlatır seni bu konuda. Yakın zamanda onun başına da böyle bişey gelmişti yanılmıyorsam 2) DLCyi satın alıp indirdikten sonra dlc makinanda kalıyor. Daha sonra acc. değiştirdiğin zaman da kullanabilirsin problemsiz. psn account paylaşımları da böyle oluyor zaten. (clarification iyi olur bu konuda gerçi yakın zamanda yapmadım bu işi yakın bi patchte bunu değiştirmiş olabilirler) BB hakkında bilgim yok ama bu kısımlar doğru.. 2 ay öncesine kadar US'te bazı Türk kredi kartları geçerli oluyordu.. şimdi aynı UK gibi hiçbir kart çalışmıyor US PSN'de.. psn cardlara mecburuz.. ikincisinde bir değişiklik yok.. dlc oyun ile ilgilidir.. acc. ne olursa olsun eğer oyun ile dlc'nin regionı uyuşuyorsa problem yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 o değil de continuum shiftde hakumenin storysindeki tsubaki sahnesi ne öyle ya bildiğin gözlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hakumen olmak ızdırap http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1337/48/1337482949353.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aldım bunu merğer yenisi çıkmış, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar