SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bi mağazadan sipariş verdim çok aceleye geldi full hd tv bakiyorum dedim 82ekran civarında 37'' bu tv yi gösterdi bnde direk sipariş verdim ama özelliklerinde bir sorun olursa geri yollarım dedim,neyse yarın teslim edicekler ürünüde. Bu televizyon full hd 1080p destekler mi desteklemez mi googleda biraz bakındım bi yerde hd ready bi yerde fullhd 1080p yazıyor aptallaştım. Henüz geldiğim için mağazadan siparişi direk iptal ettireyim eğer full hd değilse. Ps3 ağırlıklı kullnılıcak birde tv nerdeyse sırf ps3 amaçlı yani. acil yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Full HD ibaresi yetersiz kalmış, o yüzden HD Ready 1080p olayını getirmişler. HD Ready 1080p ibaresi için, Full HD ibaresinden daha kapsamlıymış. İçin rahat olsun yani sdfas http://www.digitaleurope.org/index.php?id=657 Özet geç derseniz; http://www.digitaleurope.org/fileadmin/user_upload/image/moyen/HDReady1080p_Ne1188470586.jpg HD ready 1080p Designed for display devices including plasma and liquid crystal display (LCD) televisions that can receive, process and display High Definition 1080p signals. http://www.digitaleurope.org/fileadmin/user_upload/image/moyen/hdtv1080pjpg1188564680.jpg HD TV 1080p Designed for equipment capable of receiving and decoding High Definition television signals and featuring a display compliant to “HD ready 1080p”. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ürünün üstünde yanlış hatırlamıyorsam hd tv 1080 yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 HD Ready 1080p'ymiş tv http://www.lg.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-37LH3000.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 37' 94 ekran oluyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1080p hdready de ps3 iyi olur mu ? uçurum fark olur mu yada fullhd 1080 ile bunun arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 istanbul bilişimden aldığım 47LH3000 1 sene sonra mefta oldu. problemi bulamadılar 1 ayda bi daha yollicam artık bi para iadesi alırız. pek tavsiye etmiyorum LH3000 serisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ben baya bi araştırmıştım 32"'lik bi televizyon da, en sonunda Philips 32PFL5605H'de karar kılmıştım. Input lag düşük, 1080p falan. Nasıl acaba. Bu arada televizyonun görüntü kalitesini kağıt üzerinde yazanlardan anlamak zor ama PS3'ü tam randımanlı kullanırsın o televizyonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bide tv yi alıcağım yerin sahibi tanıdık sürekli alışveriş yaptığımız yer geri ver al değiştir git götür pek istemiyorum. bide böle sorun yaşaya yaşaya 2 aydır tv alamadım. ps3 te güzel görüntü verdikten sonra önemli değil diğer şeyler. öle film tutkunu yada maç tutkunu birisi değilim zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1080P bi anlamı olması için min 46" falan olması lazım.. Yani 37" alette zaten anlamazsın + PS3'te öyle 1080P native oyun falan yok, sürüsü upscale ediyor. O yüzden 1080P kriterin olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar