Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu

Tarantababu

Öne çıkan mesajlar

6210 vardı önceden tuğla gibi büyüklüğünden sıkıldığım için yeni SL 55 aldım, ufacık birşey herşeyi çok güzel, oyunlar biraz geç yükleniyor geri kalan herşeyi mükemmel birde alarmı 1 dk. ötüyo işe geç kalıyorum devamlı.

Tavsiyem symbian OS kullanan cep telefonları alman, misal benimkinde yok ama olanlarda büyük avantajlar var her yönden, fakat ben kasmıcam 2 sene idare etsin diyosan SL 55 süper bişey tavsiye ediyorum. Hatta olursa 6210 boşta duruyor onu satayım sana :D
Sosyal ağlarda paylaş

Siemens M65 derim ben. 0 ı kvk da 560 mılyondu ama deger. şık telefon ve tuşlarının yan kısımları yanı ekranı kaplayan kısımlar celıkten. Düştümü bişi olmuyo. Kamerası da var ve istendigi zaman yagmurdan sundan bundan etkilenmesin diye kameranın onunu kapatabılıosun. Şık telefon. Cx65 de onun bi alt modelı . o da 480 mılyon olcak 0 ı.Herşeyiyle aynı iki telefon da ama m65ın dızaynı falan filan daha hoş. İkisinde de bluetooth yok.

Fakat bıraz dişini sıkıp 800 mılyona kadar bırıktırsen paranı 6230 al. Tek kelımeyle super. 10 yıl daha telefon almazsın. ben aldım 2 hafta once ve super yanı.

neyse siemens linkini verim.

buyruun[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led

[Bu mesaj sadbutTrue tarafından 10 Ağustos 2004 04:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ericson 688 al çok iyi kaya gibi tlf valla hiç bir şey olmuyor interneti var sonra uzakdan kablosuz erişim bulutoot dene aleti var atıyorsun sinirlendiğin zaman tüm bilgiler adamın kafasında daha gelişmiş özellikler var sonra şarjı hiç bitmiyor çünkü gerek yok....
Sosyal ağlarda paylaş

nokia 6230 var. içinde herşey dahil, bluetooth, mp3 çalar (az yer olsa da işe yarıyor), radyo, renkli ekran.... ama 450dolar +kdv gibi bir fiyat.. pahalı olur senin için.[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 Ağustos 2004 14:15 tarihinde demiş ki:
nokia 6230 var. içinde herşey dahil, bluetooth, mp3 çalar (az yer olsa da işe yarıyor), radyo, renkli ekran.... ama 450dolar +kdv gibi bir fiyat.. pahalı olur senin için.

mp3 calar ıcın ayrılan yer az degıl. Telefonu default aldıgınız zaman 32 mb lık kart verılıyor. Ama isterseniz 256 ya kadar taktırabılıyorsunuz. Cok da pahalı degıl.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...