Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Ciprian

Öne çıkan mesajlar

derangered said:

Aşağıdaki link'te EG.Machine ve Eg.inControl'ün verdiği ZvX dersleri var. Burada Machine'in build'lerini bulabilirsiniz. Build'ler her şeye karşılık verebiliyor ve iyice incelerseniz oyunu daha iyi kavramanızı sağlıyorlar.
Ayrıca "bliptv downloader" şeklinde google'dan aratırsanız,bir program indirip videoları .mpeg formatında kayıt edebilirsiniz. Böylece sürekli internetten izlemek zorunda kalmazsınız.

Bunlara ek olarak ocak ayının başından itibaren Liquid'Ret'le çalışmalar yapacak ve onları yayınlayacaklar.

http://www.teamliquid.net/blogs/viewblog.php?topic_id=172826

saol panpaa
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

sunthewhich said:

Bende platin'e yükselmiş bir zerg oyuncusu olarak, Terran Thor+Marine ve bir miktar tank ile geldiğinde ne gibi bir ordu kombinasyonu ile gitmek gerekir desem ?

Hacı o iş upgradelerine bakar biraz. Yoksa dünyanın ordusunu getir Terran Late game de durmaz. Roach+baneling+zling+infestor, her bişeyin olucak yani.

Late game'den ziyade, adam hızlıca 2 thor basıp, yanına 2 tank ve 20-30 marine ile gelince durduramıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Roachla da tutarsın zlinglede tutarsın. Ortaya karışık en iyisidir. Sabret biraz adam bas kenarda, olay ünitelerini küçük gruplar halinde değil Thorları sarıcak şekilde topluca göndermen. Atak sırasında scvleride aradan almaya çalış. Dronları son çare kullan. Eğer işçi sayın oyun başında azalırsa gg.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

yildirimokur said:

sunthewhich said:

Bende platin'e yükselmiş bir zerg oyuncusu olarak, Terran Thor+Marine ve bir miktar tank ile geldiğinde ne gibi bir ordu kombinasyonu ile gitmek gerekir desem ?

Hacı o iş upgradelerine bakar biraz. Yoksa dünyanın ordusunu getir Terran Late game de durmaz. Roach+baneling+zling+infestor, her bişeyin olucak yani.

Late game'den ziyade, adam hızlıca 2 thor basıp, yanına 2 tank ve 20-30 marine ile gelince durduramıyorum.

hacım 1. önemli nokta mapcontrol yani naga towerların hepsini alıcaksın cunku 2. önemli noktayı kaçırmaman lazım
2. önemli noktada baseden cıkarken yakalıcaksın yarı yolda , yakalıcaksın yani yoksa tanklara yaklasamazsın
3. önemli nokta bastın unite eger thor tankın yanında fazla sayıda marine varsa yani main dps marinese banling + roach yapcaksın, eger marine sayısı normal tank thor agırlıklıysa dps, MASS LING yapıcaksın araya 7-8 banling marinleri almak için sadece ( cunku marinler lingleri eritio )

bana sorucaksın adamın ne zaman gelcegini nerden bilicemde okadar fazla ling basıcam, scout edemiyorum diceksin
belirli timinglerde overlord sokucan hacım baska yolu yok
cunku dedim counter pure ground icin, tutarda 2starportdan banshee sıçarsa gg der cıkarsın =)
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Aklıma takıldı. Bi canlı nasıl çamurda daha hızlı normal yüzeyde yavaş gider ♀
Creep çamur değil.
"Zerg colonies produce a carpet of bio-matter referred to as the "creep", which essentially provides nourishment for Zerg structures and creatures."
http://en.wikipedia.org/wiki/Creep_%28Starcraft%29#cite_note-manualZOverview-41
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Seele said:

nerde okudum bilmiyorum ama blizz bir aciklamasinda ultrayi yesil sahalarda görmek istiyoruz demisti. Ama yalan o is late game'de belki.

Battle Cruzer bile 10 dk hazır oluyo Ultralik basmak için ister dimaga ol ister Idra istersen Nestea ol 15 dk önce ultra göremezsin oyunda dk 15 oyun bitti demek zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...