Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çok sıcak 14 sayfa din tartışılmış kaçırmışım yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 küresel ısınmanın nedeni dinsizler . al acık idare et bunla bidaaki tartışmaya kavgaya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hava gayet serin, çok sıcak diyen varsa gözümün içine baka baka söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hava serin diyen adres versin ( gelim serinleyim lan yanıyom. uykunun da tadı kalmadı 3 saat uyudum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 @rasmon utanırım bakamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 klimalarin gozunu seviim beaaa, bulundugum yerde oda sicakligi 18 santigirath direce ohhhh misss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 süblimleşerek ölebiliriz.niye allahım niyeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 LuNiZ said: klimalarin gozunu seviim beaaa, bulundugum yerde oda sicakligi 18 santigirath direce ohhhh misss.. sizin gibiler yüzünden her sene daha sıcak reröreöröe !!!! klimalı odaya geçiim bare ben de mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 klimayı açtım sonra da pencereleri açtım dünyayı soğutarak global ısınmaya karşı koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ardeth said: klimayı açtım sonra da pencereleri açtım dünyayı soğutarak global ısınmaya karşı koyuyorum Gereksiz elektrik sarfiyatından yine aynı kapıya çıkıyosun. Bence kapa sen o pencereyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çıplak oturuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 almanyayi seviyorum, 20 derece ohs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 cidden of bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ya sıcakta hani evde boş boş oturursun o yine çekilir de, sıcakta klimasız yerde çalışmak zıbıtıyo adamı. neyse yarın sabah klimamız takılıcak bi aksilik çıkmazsa. uygun fiil bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ilerde zengin olunca yazları güneye göç edicem nassınısatiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fede said: çıplak oturuyorum ben donla oturuyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar